Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

1607 unable to install installshield scripting runtime hatası

1607 unable to install installshield scripting runtime hatası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar command and conquer generals adlı oyunu yüklemeye çalışıyorum ve başlıktaki hatayı alıyorum bu konuda bana yardım edebilecek biri var mı? bu arada işletim sistemim win 8

Similar threads

cod 2yi install etmek icin instala bastığımda bu hatayı alıyorum 1607:unable to install installshield scripting runtime önceden yüklemeye çalıştım sürekli hata verdi bende yeniden dene dedim kaldığı yerden devam etti en son btecekken bitmedi ve sürekli hata verdi ben yeniden dene dedikce hata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Merhaba arkadaşlar, ben JOYGAMEGOLEY adlı oyununu yüklemeye çalışıyorum kuruluma tıkladığımda No Internet connectivity detected Please reconnect and try again Hatası alıyorum bana yardım edebilecek biri ulaşabilir mi ?? İLETİŞİM; Bu foruma hızlı cevap yazın veya wwwFBcomnoname2766 Facebook...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Kusur 0xc000007b , kullanıcıların kimi uygulamaları çalıştırmaya çalışırken (Fifa, GTA, Max Payne, Battlefield, Far Cry, Assassins Creed, Call of Duty ve öteki birçok oyun üzere oyunlar dahil) karşılaştığı hudut bozucu Windows yanılgılarından biridir. 0xc000007b kusur kodu temel olarak aşağıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt