Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

16'lık gelinden eski sevgiliye ölümcül tuzak

16'lık gelinden eski sevgiliye ölümcül tuzak
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
16'lık gelinden eski sevgiliye ölümcül kapan İstanbul Sultanbeyli’de elleri bağlandıktan daha sonra boğazı bıçakla kesilip cesedi yakılan Selahattin Şenli’nin aynı yerde çalıştığı 16 yaşındaki TÖ ile cebren birlikte elde etmek istediği için öldürüldüğü ileri sürüldü Olay şöyle gelişti: Aydost Ormanı’nda 5 gün önce yanmış bir erkek cesedi bulundu Yakınlardaki Selahattin Şenli’ye ait minibüs incelemeye alındı Yapılan araştırma sonucunda ölen kişinin Selahattin Şenli olduğu anlaşıldı Şenli’nin, Soğanlık bir zamanlar sahibi olduğu markette müdür olarak çalıştığı belirlendi Polis, Şenli’nin telefonla en son yanına çalışan 17 yaşındaki TÖ ile görüştüğünü ortaya çıkardı TÖ ile imam nikahlı eşi Bekir A’yı gözaltına aldı Genç bayan ifadesinde, Şenli’nin kendisiyle zorla birlikte edinmek istemesi üzerine cinayetin işlendiğini söyledi İddialara göre Selahattin Şenli ile daha önce birkaç kere cinsel ilişki yaşamış TÖ, sonra birlikte edinmek istemedi Bekir A da “Eşim onun kendisiyle cebren birlikte edinmek istediğini anlattı Ben de Şenli ile buluşarak ağaçlık alana getirmesini istedim Oraya gelince karşılarına çıktım Ellerini bağladım ve öldürdüm daha sonra da tanınmaması için yakıt dökerek yaktım dedi  

858,496Konular
982,142Mesajlar
30,090Kullanıcılar
Azad46Son üye
Üst Alt