17 Haziran 2019 Pazartesi Jurnal Burç Yorumları jurnal burç yorumları 17 haziran jurnal burç yorumları Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz haftanızın en iyi şekilde geçmesini diliyor ve 17 Haziran 2019 Pazartesi Jurnal Burç Yorumlarını sizlerle paylaşıyoruz 1548897929 1548897929 17haziran2019pazartesigunlukburcyorumlari5c524e909a398gif17haziran2019pazartesigunlukburcyorumlari5c524e909a398gif 17haziran2019pazartesigunlukburcyorumlari5c524e909a398gif KOÇ Gökyüzü bugün kendinizi özel hissettirecek gelişmeler yaşayacağınıza sinyâl etmekte Ne değin değerli olduğunuzu hissetmek sizi mutlu edeceği gibi düşünmeye ve sizi yoran, kıran kişi ve hayat tarzınızı değiştirmeye yönelik girişimlerde bulunmaya da yöneltecek Kendi içsel dönüşümünüzün başlaması ile birlikte yaşamınızı tekrar şekillendirecek, devriminizi gerçekleştireceksiniz Özel yaşamınızda da arzu ve eğlencenin olduğu neşe saçan bir gündesiniz Günün Olumlaması: Eksilerimi artılara çeviriyor, bilmediğimi data ile dolduruyor, yenileniyor, arınıyor, genç kalabilmenin sırrına vakıf oluyorum Aşkla yaşıyor, aşkı güçlendiriyorum İnancımın sayesinde sürekli gelişiyor, güneşin ışığı ile aydınlanıp şifalanıyorum BOĞA Gökyüzü bugün, meslek ve eğitim hayatınızda başvuru formu ve taleplerinizin kabul göreceğine dikkat çekici etmekte Bugün kimsenin üzerinizde baskı kurmasına müsade vermeden, yüreğinizden gelen sesi dinleyerek kararlar alın ve uygulayın Aşk hayatınızda neşeli gelişmeler laf konusu Üçüncü şahıslardan kaynaklanan bütün problemleri ardınızda bırakmanın zamanı geldi! Bu yaşam sizin bir başkasının değil, sevginize, yaşamınıza, sizi siz yapan her şeye sahip çıkma zamanıdır hemen Günün Olumlaması: Kendimle yüzleşmenin verdiği rahat, güven yaşamımın her alanında etkili ve olumlu sonuçlar almamı sağlıyor Hatalarımı, keşkelerimi farkındalıkla olgunluğuma katmanın yüksek bilinciyle yaşamın bana sunduğu mucizeleri sevgiyle fark ediyorum En yüksek us yetilerimi bütünün hayrına değerlendiriyorum id İKİZLER Bugün işinizle ilgili konularda fikirleriniz kabul görecek ve planlarınızla ilgili yardım alarak kendinizi geliştirme fırsatı bulacaksınız Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ailesinden kaynaklanabilecek sorunların, ilişkiniz üzerinde olumsuz bir tesir yaratmasına izin vermemelisiniz Bu koşul yakınların art niyetli davranışlarından kaynaklanmayacaktır Hatalı anlaşılmalardan kaynaklanan sorunları ılımlı yaklaşımlarınızla çözüme kavuşturabilir, ilişkilerinizin bozulmasını engelleyebilirsiniz Günün Olumlaması: Yaşam sen mucizelerle dolusun Ben bana sunduğun güzelliklerine farkına vardıkça bütün kalbimle şükrediyor ve senin bana yaşattığın başkalaşım enerjisine harmoni sağlıyorum Bu Vesile Ile yeteneklerimi, sevgimi bütün coşkumla yaşamımın her alanında başarıyla gösteriyorum YENGEÇ Zamanında bildirilmediği için adınıza gelecek bir ödeme emriyle şaşırabilirsiniz Sorumluluğu tek başınıza yüklenmektense, bir başkasının sebep olduğu bu durumda hukuki haklarınızı arayarak hareket etmeniz daha yerinde olacaktır Aile bireylerinizle sizi yakınlaştıran olaylar, bağlarınızı her zamankinden daha kuvvetli bir ülkü getirdi Bu olumlu tesir ayrıca iş keza de özel yaşamınızda daha sağlıklı ve dürüst kararlar almanıza asistan olacak Akşam saatlerinde kendinize süre ayırın ve ruhunuzu dinlendirecek bir müzik, dua, meditasyon gibi çalışmalarla enerjinizi yükseltin Günün Olumlaması: Yılların vermiş olduğu ağırlığın aşağı yorulan omuzlarım, ruhumun zinde enerjisiyle can buluyor ve kendimi her zamankinden daha dinç, daha verimli, coşkulu hissediyorum Ben değerliyim, yaşamımın her anının kıymetli olduğu gibi ASLAN Arzularınız bugün çok yüksektir ve özellikle karsı cinsle ilişkileriniz siklet kazanacaktır Kendinizi çok ihtiraslı açıklama edeceğiniz için başka halk müziği tarafından dikkat çeker ve asalet görürsünüz Gökyüzü ilişkilerinizde de sizi desteklemeye devam ediyor Çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bu süreçte yıldız gibi parlıyorsunuz Becerikli enerjilerinizi işinizle ilgili alanlarında etkili olarak kullanmaya çalışın Bugün aşırı tutumsuz ve müsrif olabilirsiniz Bu duygunuzu yenmek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz Günün Olumlaması: Sevgili ruhum, eski enerjilerin yeminlerini bırakıyorum Ben bereket içinde olmayı, sevilmeyi, beni sevenlerle birlikte olmayı adalet ediyorum Yeni bir açılış yapmayı seçiyorum BAŞAK Gökler bugün sizleri anında her alanda destekliyor Meslek ve özel yaşamınızda isteklerinize kavuşma zamanı, inanın ve ilerleyin Şu anki işinizden memnunsanız maaşınızda çoğaltma ya da terfi etmeniz laf konusu olabilir Lakin tedbirli olmanız gereken nokta, bütün gezegensel enerjilerin sizi harcamaya yöneltecek olması Pozitif düşünün ve enerjinizi çevrenize yayınlama Size fazlasıyla geri dönecektir Aşkın ve romantizmin, ilişkilerinizi canlandıracağı bu sürecin keyfini çıkarın Günün Olumlaması: Ebedi zenginlikler, derhal hayatıma özgürce akıyor Varlıklı bir bilince ve isteklerimi yapmak için mücadeleye hazırım Rabbimin bana verdiği nimetleri sevgiyle kabul ediyor, emek verdiğim her şeyin hakkını, faydasını fazlasıyla alıyor ve şükrediyorum TERAZİ Hesap kitap yapmadan risklere atılabilir, buna emrindeki sorunlar yaşayabilirsiniz Zihniniz sürekli bir şeylerle dolu olacağından, uyku düzeniniz bozulabilir ve derhal her şeyi yanlış değerlendirebilirsiniz Enerjinizi dengelemeli ve kontrollü davranmalısınız Her şeyin üstesinden gelmeye hazırsınız Bireysel girişimler ile hedeflerinize dair planlamalar için olağanüstü bir gündesiniz Ben merkezli düşünmeyi bir kenara bırakın Aldığınız enerjileri bu şekilde kullanmadığınızda kendi kendinizi içinden çıkılmaz durumlara sokabilirsiniz Günün Olumlaması: Hakiki mükemmelliğin ruhumda rahat olduğunu bilirim İşte şu anda, hemen rahat benliğimle yüzleşiyor ve kendim olmanın mutluluğunu yaşıyorum Burada ve şimdiyi kabulleniyorum Ulu sevgi burada ve derhal bereket enerjisi yaşamıma özgürce akıyor AKREP Bugün meslek ve özel yaşamınızda hemen her şeyden rahatsızlık duyabilir, manâ vermekte zorlandığınız bir huzursuzluk içinde olabilirsiniz Hayal gücünüzün zayıflamasından ve kendinizi ruhsal olarak bitkin hissetmenizden kaygılanmayın Fikirlerinize başka insanların meydan okumasına alışın Sinirlerinize hâkim olun Siz değerlisiniz Hiç kimseyi değiştiremezsiniz Bilinçaltınızda yer eden, yüreğinizi acıtan olayları affedin ve evrene bu mesajı gönderin Ruhsal anlamda yenilenme ve arınma zamanı sizler için Günün Olumlaması: Yaşadığım anın tadına varmak için ihtiyacım olan her şeye sahibim Gereklilik duyduğum her şey içimde zaten var Geçmişte zorda kaldığım ve yaşamımı idame ettirmek için ettiğim bütün yeminlerimi, kararlarımı bozuyorum Bu kararların üzerimde aralıksız etkilerinden tamamen özgürleşiyor ve hakiki huzuru yaşıyorum YAY Gökyüzü bugün özel hayatınızda rahatlamalara göze çarpan etmekte Bekarsanız hayatınıza heyecan katacak biri girebilir Ama birdenbire duygularınızın seline kapılmamanızda avantaj var Anın keyfini sürün ve ilişkinin seyrini zamana bırakın Aceleci davranmamaya itina gösterin, yüksek enerjinize eklenen acele bazı aksaklıklara sebep olabilir Mantığınızı kullanın ve harekete geçmeden önce her şeyi ayrıntıları ile düşünün Beraberliği aralıksız Yaylar ise sevdiğiniz insana daha artı zaman ayırın Baş başa yemekler ve sosyal aktiviteler hazırlayın İlişkiniz hakkında iki taraflı akıl alışverişleri yapın, böylelikle tutkunuz ve birbirinize olan bağınızın daha da artması kaçınılmazdır Günün Olumlaması: İçimdeki ışık burada ve acilen hayatımda mucizeler yaratıyor Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor Hayatımın yüce planı ile ahenkli yaşıyorum Yaşamımla inançlarım arasındaki ilişkiyi biliyorum, dengeliyorum dikkatli ve tedbirli yaşıyorum OĞLAK Gökyüzü bugün yeni millet tanımanın getireceği şanlara muhabere etmekte Manâlı insanlarla tanışabilir, onlardan gelecek beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz Sosyal yaşamınıza azıcık daha süre ayırmalısınız Bugün dost veya yakınlardan kaynaklanan bazı kuytu faktörler olabilir ya da biri sizi yanlış yönlendirmeye çalışabilir Parayla ilgili konularda telaş karar vermemelisiniz Fırsat gibi görünen olayları da adamakıllı incelemeli ve bu konular hakkında bugün karar vermekten kaçınmalısınız Günün Olumlaması: Durmadan öğrendiğimin ve büyüdüğümün bilincinde olarak yaşamımın her hemencecik rahatım Her yeni gün bana sayısız ufak mucizeler taşır Ben onları fark etmeyi seçiyorum Hayatın beni güzellikleri ile şaşırtmasını sevgiyle kabul ediyorum KOVA Hayatınızda gerçekleştirmek istedikleriniz üzerinde düşünün Ayrıntılara takılmadan yalnızca yapmak istediklerinize giden yolda nelere öncelik vermeniz gerektiğini belirleyin Bugün kendinize güvenin ve olmanız gereken yere gelmeniz için belirli kararlar alın, uygulamaya geçin Bu tesir bununla birlikte yakın ilişkide olduğunuz insanlarla da uyumunuzu kuvvetlendirecek Özel yaşamınızdaki bu uyumun etkisi meslek hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacak Bu zamanın keyfini doya doya çıkarın Günün Olumlaması: Olayları olduğu gibi kabul ediyorum Böylece yaşamımı güvenle sürdürürüm Geçmişin pişmanlıklarını ve geleceğin kaygılarını bırakıyorum Ben sadece anın muhteşemliğine odaklanıyorum BALIK Bugün mutlaka kısmet oyunlarında talihinizi deneyin Genel anlamda ilişkileriniz ve irtibat konusunda hiçbir zorlukla karşılaşmayacaksınız Arkadaşlıklarınız ve kariyer bağlantılarınız önem kazanacak Size yeni fikirler kazandıracak insanlarla iletişim kuracaksınız Bu dönemde arkadaşlarınız size manâlı tavsiyelerde bulunacaklar, mutlaka dikkate alın Özel yaşamınızda ise yeni insanlarla tanışabilir, geçmişte kalan bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir Çevrenizde parıl parıl parlayacağınız bu dönemde mükemmel ilişkilere adım atabilirsiniz Günün Olumlaması: Kendi içsel bütünlüğüm bana neyi, ne vakit ve nasıl yapmam gerektiğini en yerinde biçimde sunar Bereket ve bolluk içindeyim Bütün ihtiyaçlarımı rahatça karşılayacak kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum