Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
17 inch LCD Monitör almak istiyorum verebiceğim para 600 700 $ arası 1 hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz
2 LCD manitör alırken olmazsa olmaz aranacak koşullar neler olmalıdır
LCD monitörlerin fiyatlarının ucuzlaması, fiyatlarından dolayı düşünmeyenleri LCD monitör almayı düşündürür hale geldi LCD monitör çoğu kullanıcı için yeni bir teknoloji olduğu için, neyin ne olduğunu tam olarak bilemeyebiliyor
Sizlere, LCD monitör alırken dikkat etmeniz gereken önemli...
oyun ve film izlemek için kaliteli bir LCD monitör tavsiye edingözlerim bozuldu tüplü monitörlerden
aslına bakarsanız polaroid marka ekran filtresi arıyorum 17 incharkadaşın birtanesi hiç uğrasma al bir tane lcd gözlerin rahat etsin dedi
ama hangi lcd monitörü alayımmonitörü şunlar için...
LCD monitörlerin fiyatlarının ucuzlaması, fiyatlarından dolayı düşünmeyenleri LCD monitör almayı düşündürür hale geldi LCD monitör çoğu kullanıcı için yeni bir teknoloji olduğu için, neyin ne olduğunu tam olarak bilemeyebiliyor
Sizlere, LCD monitör alırken dikkat etmeniz gereken önemli...
Arkadaşlar ben yeni bir pc alıcam Bunun için yaklaşık monitör hariç 1000 dolar para ayırdım Alacağm pc de Autocad solid works arada sırada oyun falan oynarım Mümkün olan en iyi performansı veren pc toplamak istiyorum
bunun için beklentilerimm
1 En yüksek hız
2hiç bir donanımda ısı problemi...
2019'da alınabilecek en yeterli oyun monitörleri ile ilgili bir liste hazırladık. Monitörlerin, PC sisteminin en uzun ömürlü muhit ünitelerinden biri olduğunu her hengam söyleriz. Bu yüzden bütçenin el verdiği en âlâ oyun monitörünü almak akıllıca bir harekettir. Teknoloji böyledir; bir mühlet...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.