Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

17 inch LCD Monitör

17 inch LCD Monitör
0
100

Similar threads

LCD monitörlerin fiyatlarının ucuzlaması, fiyatlarından dolayı düşünmeyenleri LCD monitör almayı düşündürür hale geldi LCD monitör çoğu kullanıcı için yeni bir teknoloji olduğu için, neyin ne olduğunu tam olarak bilemeyebiliyor Sizlere, LCD monitör alırken dikkat etmeniz gereken önemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
oyun ve film izlemek için kaliteli bir LCD monitör tavsiye edingözlerim bozuldu tüplü monitörlerden aslına bakarsanız polaroid marka ekran filtresi arıyorum 17 incharkadaşın birtanesi hiç uğrasma al bir tane lcd gözlerin rahat etsin dedi ama hangi lcd monitörü alayımmonitörü şunlar için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
LCD monitörlerin fiyatlarının ucuzlaması, fiyatlarından dolayı düşünmeyenleri LCD monitör almayı düşündürür hale geldi LCD monitör çoğu kullanıcı için yeni bir teknoloji olduğu için, neyin ne olduğunu tam olarak bilemeyebiliyor Sizlere, LCD monitör alırken dikkat etmeniz gereken önemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Arkadaşlar ben yeni bir pc alıcam Bunun için yaklaşık monitör hariç 1000 dolar para ayırdım Alacağm pc de Autocad solid works arada sırada oyun falan oynarım Mümkün olan en iyi performansı veren pc toplamak istiyorum bunun için beklentilerimm 1 En yüksek hız 2hiç bir donanımda ısı problemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
2019'da alınabilecek en yeterli oyun monitörleri ile ilgili bir liste hazırladık. Monitörlerin, PC sisteminin en uzun ömürlü muhit ünitelerinden biri olduğunu her hengam söyleriz. Bu yüzden bütçenin el verdiği en âlâ oyun monitörünü almak akıllıca bir harekettir. Teknoloji böyledir; bir mühlet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,103Kullanıcılar
bixiciSon üye
Üst Alt