Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

18 Ağustos’ta liderlik koltuğunu Nadal’a kaptıracak.

18 Ağustos’ta liderlik koltuğunu Nadal’a kaptıracak.
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
18 Ağustos’ta liderlik koltuğunu Nadal’a kaptıracak İsviçreli Federer, 18 Ağustos’ta önderlik koltuğunu Nadal’a kaptıracak Ama ülkesini temsil edeceği Pekin’in kendisine uğur getireceğine inanıyor Zira açılışın yapılacağı 8 Ağustos doğum günü Tenis dünyasının ‘tahtı sallanan’ kralı Roger Federer, koleksiyonundaki yetkisiz parça olimpiyat şampiyonluğunu için geldiği Pekin’de Milliyet ile buluştu Dünya klasmanında 235 haftadır bir numaradaki yerini koruyan, oysa ‘kalesi’ Wimbledon finalinde bile boyun eğdiği ‘belalısı’ Rafael Nadal’a 18 Ağustos’ta geçilecek olan İsviçreli raket, Pekin’de ‘rüya gibi bir olimpiyat’ yaşayarak son dönemdeki düşüşüne son vermek istediğini söyledi Üçüncü kere katılacağı olimpiyatta daha önce hiç kazanan olamayan Federer, “Gelecek birkaç hafta kariyerim açısıdan fazla önemli önce burada olimpiyat altın madalyasını, ardındaki ABD Açık’ta şampiyonluğu istiyorum dedi Olimpiyatın açılış töreninde İsviçre bayrağını taşıyacak olan Federer’e ‘Türkiye’ dediğimizde ise tenisteki gelişmeleri duyduğunu belirterek şunları söyledi: ‘İstanbul’u isterim fakat’ “İstanbul Cup’ta meşhur tenisçiler gidiyorWTA Championship’i de aldığınızı duydum diğer taraftan geçenlerde Ivaniseviç’in kazandığı bir master turnuva oynanmış Turnuvayla ilgili dergilerde birçok güzel fotoğraflarını gördüğüm İstanbul’da oynamayı ben de isterim, fakat önce erkekler için de önemli bir organizasyon yapmanız gerek Roger Federer, Çin’deki olimpiyatın kendisine uğur getireceğine inandığını da belirterek, “Olimpiyat’ın açılış günü 8 Ağustos, bununla birlikte benim 27 doğum günüm Çin’de 8 rakamının uğur getirdiğini biliyorum Umarım bu inanış bana da uğur getirir Açılışta İsviçre bayrağını ikinci kere taşımak da benim için büyük iftihar olacak diye konuştu 2000 Sidney’de dördüncü olan, 2004 Atina’ya Çek Tomas Berdych’e yenilerek hemen şimdi ikinci turda veda eden Federer’i Pekin’de de zora rakipler bekliyor Dünyanın birincil 10 raketinden yedisinin raket sallayacağı Pekin’de İsviçreli raketin yeniden en önemli rakibi İspanyol Rafael Nadal olacak Uyruk  

858,498Konular
982,049Mesajlar
30,032Kullanıcılar
lemonqelSon üye
Üst Alt