Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

18 haulin oynayanlar

18 haulin oynayanlar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ya arkadaşlar benim sorunumuda çözüm bulurmusunuz bbulursanız tam süper olacak

nVidia OpebGL Driver (adı altında)

Driver components mismatchExit is the only option

hatası verio ne yapmalıyımm

Similar threads

Not: Bu hile işlemi oyun dosyasında bir değişiklik gerektirdiği için öncelikle dosyanın yedeğini almanız şiddetle önerilir \My Documents (Belgelerim)\18 wos haulin\ klasörü altındaki configcfgveya controlsdefdosyasını bir texteditörü ile açın ve aşağıdaki satırları yenileriyle değiştirin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 18 whells of steel haulin oyunu var bende oyunu kuruyorum oyuna masaüstündeki sembole tıkladığımda Hata yazısı geliyor ve 18 wos haulin hatası çıkıyor bu neyden kaynaklanıyor veya nasıl düzeltebilirimm yardımcı olursanız çok sevinirim Yanlış yere konuyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
arkadaşlar bilgisayarıma 18 wos haulin indirdim açtım süreli olduğu için play free bastım ama şöyle bir uyarı geldi:We are sorry but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in bunun anlamını bilen varmı bide haulin sadece windows 98de mi çalışıyo bizimki xp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
527
Herkeze merhabalar arkadaşlar oyunu yüklüyorum herşey tamam masaüstünde oyun çıkıyor tıklıyorum Start geliyor basıyorum oyunu acmıyorda site gibi bişey yazıyor Ve buradada 18 Wheels of Steel: Haulin' İşte site gibi ama site yok tabiki Start free trail yazıyor üstündede You have 60...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
18 wheels of steel haulin hilesi nasıl yapılır? 18 Wheels of Steel: Haulin' oyunundaki kandırma kodlarını uygularken oyun dosyasında şartların değişmesi yapacağımız için ilk önce bir kopyasını almanızda menfaat var Belgelerim18woshaulin klasörü altında yer alan configcfgveya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt