Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Not: Bu hile işlemi oyun dosyasında bir değişiklik gerektirdiği için öncelikle dosyanın yedeğini almanız şiddetle önerilir
\My Documents (Belgelerim)\18 wos haulin\ klasörü altındaki configcfgveya controlsdefdosyasını bir texteditörü ile açın ve aşağıdaki satırları yenileriyle değiştirin...
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 18 whells of steel haulin oyunu var bende oyunu kuruyorum oyuna masaüstündeki sembole tıkladığımda Hata yazısı geliyor ve 18 wos haulin hatası çıkıyor bu neyden kaynaklanıyor veya nasıl düzeltebilirimm yardımcı olursanız çok sevinirim
Yanlış yere konuyu...
arkadaşlar bilgisayarıma 18 wos haulin indirdim açtım süreli olduğu için play free bastım ama şöyle bir uyarı geldi:We are sorry but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in bunun anlamını bilen varmı bide haulin sadece windows 98de mi çalışıyo bizimki xp...
Herkeze merhabalar arkadaşlar oyunu yüklüyorum herşey tamam masaüstünde oyun çıkıyor tıklıyorum Start geliyor basıyorum oyunu acmıyorda site gibi bişey yazıyor Ve buradada
18 Wheels of Steel: Haulin'
İşte site gibi ama site yok tabiki Start free trail yazıyor üstündede
You have 60...
18 wheels of steel haulin hilesi nasıl yapılır?
18 Wheels of Steel: Haulin' oyunundaki kandırma kodlarını uygularken oyun dosyasında şartların değişmesi yapacağımız için ilk önce bir kopyasını almanızda menfaat var
Belgelerim18woshaulin klasörü altında yer alan configcfgveya...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.