Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

+18 video izleyen bir daha izliyo

+18 video izleyen bir daha izliyo
6
178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Fakültedeki arkadaş ortamından yeni bir kızla tanşmıştımArkadaş bahanesiyle yavaş yavaş birbirimizi tanımaya başladıkUzun bir vakit o kadar devam ettiSonra nasıl olduysa cesaretimi toplayıp bir gün çıkma önerge ettim o da kabul ettiNeyse iyi hoş birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
imagesnesetertasinyazdigisonsiirveda5ad79b11ddcc0 Ertaş'ın Son şiiri 'Tukendi omrumun coğu gidiyor, cahil omrum geldi gecti yel gibi ' mısralarıyla başlıyorHalk ozanı Neşet Ertaş'ın olmeden bir ay once yazdığı Son şiiri Veda 'da olumu yazmışNeşet Ertaş 'ın, olumunden bir ay once Son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
Ertaş'ın Son şiiri 'Tükendi ömrümün çoğu gidiyor, cahil ömrüm geldi geçti rüzgâr gibi ' mısralarıyla başlıyorHalk ozanı Neşet Ertaş'ın ölmeden bir ay önce yazdığı Son şiiri Veda 'da ölümü yazmışNeşet Ertaş 'ın, ölümünden bir ay önce Son şiirini kaleme aldığı ve yaklaşık olarak Yalan Dünyayla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Merhaba arkadaşlar bi tane kız var bu yıl beni kendine zor kullanarak aşık etti benden 1 yaş küçük kızı sadece okul girişinde ve çıkışta görebiliyorum ara sıra da kantinde kız okula giriş saatinde oturuyo kankasıyla bana bakıyo mektep çıkışında da ben servise binene dek beni izliyo sonra da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
merhaba ben 17 yaşındayım kızlarla aram hep iyiydi bazı arkadaşlarıma muhabbetimin olduğu kızları bile ayarladım fakat kendime gelince değil olmuyo teriz kendi söküğünü dikemez diye boşu boşuna dememişler hani edebiyatda yapabiliyorum fakat sivilce sorunum var ast hemen lisenin birincil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
982,539Mesajlar
30,273Kullanıcılar
Üst Alt