Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
18 Wheels of Steel Across America 10 indir oyna
En İyi Otomobil ve Tır Oyunu 18 Wheels of Steel Across America 10oyunu oyna
18 Wheels of Steel Across America 10
Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar
Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload
Ettim İyi Eğlenceler
18 Wheels Of Steel: Across America
Hileleri...
Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar
Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload
Ettim İyi Eğlenceler
18 Wheels Of Steel: Across America
Hileleri...
abiler ya 18 wheels of steel :across america yükledim sorunlar var
*yüklerin üzerinde normalde yazılar,, parası ,,götürüleceği yer,, ve saire filan yazar ya kutular var ama bişey yazmıyor bu en büyük sorunum bu
*oyunu yeni yükledim new game dedim ''SCENARİO'' yazısı var burda neyi seçeciğimi...
18 Wheels Of Steel American Long Haul oyun hileleri, 18 Wheels Of Steel American Long Haul hilesi, 18 Wheels Of Steel American Long Haul para hilesi
Oyun sırasında tuşuna basın ve şu kodları yazın:
# cheat money Kasanıza 500000$ eklenir
# cheat driver Rasgele bir görev...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.