Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

18 wheels of steel :across america !! yardım

18 wheels of steel :across america !! yardım
0
262

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
abiler ya 18 wheels of steel :across america yükledim sorunlar var
*yüklerin üzerinde normalde yazılar,, parası ,,götürüleceği yer,, ve saire filan yazar ya kutular var ama bişey yazmıyor bu en büyük sorunum bu
*oyunu yeni yükledim new game dedim ''SCENARİO'' yazısı var burda neyi seçeciğimi bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
*ve son olarakta kontrolleri kısaca yazarsanız sevinirim örneğin harita şu ile açılır büyük harita şu,, ışık ,, su ve saire gibi lütfen Allah rızası için oyunu küçükken oynamıştım şimdi hiç bişey hatırlamıyorum

Similar threads

Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload Ettim İyi Eğlenceler 18 Wheels Of Steel: Across America Hileleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload Ettim İyi Eğlenceler 18 Wheels Of Steel: Across America Hileleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
18 Wheels of Steel Across America 10 indir oyna En İyi Otomobil ve Tır Oyunu 18 Wheels of Steel Across America 10oyunu oyna 18 Wheels of Steel Across America 10
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
18 Wheels of Steel Across America 10 indir oyna En İyi Araba ve Tır Oyunu 18 Wheels of Steel Across America 10oyunu oyna images18wheelsofsteelacrossamerica105b095f3040ccc 18 Wheels of Steel Across America 10
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
arkadaşlar geçen dün 18 Wheels of steel CONVOY aldım yükledim oyunu açtigimda prism3dexe hatası veriyor bunun bir çözümü yok mu bi yardım ederseniz sevinirim bana yardım edip emek harcayana ++ rep vericem BUNLARDA RESİMLER http:img339**************img3393360hjkl5sf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt