Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

18 wheels of steel haulin hileleri

18 wheels of steel haulin hileleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
18 wheels of steel haulin hilesi nasıl yapılır?

18 Wheels of Steel: Haulin' oyunundaki kandırma kodlarını uygularken oyun dosyasında şartların değişmesi yapacağımız için ilk önce bir kopyasını almanızda menfaat var

Belgelerim18woshaulin klasörü altında yer alan configcfgveya controlsdefdosyasını not defteri ile açarak aşağıdaki satırları yenisi ile değiştiriniz

Eski
uset gconsole 0
uset gdeveloper 0

Yeni
uset gconsole 1
uset gdeveloper 1

Bunları yaptıktan daha sonra kaydedin ve oyuna girin Oyuna girdikten sonra é tuşuna basın ve şunlardan birini yazın

cheat company Kayıtlı bir şirketin ofislerini listeler
cheat company 023 Açıklanmış bir ofise gidersiniz
cheat driver Şirkete tesadüfen bir sürücü ekler
edit Harita dünya editörünü açar
exit Asıl menüye döner
quit Oyundan çıkar
sysinfo Bilgisayar hakkında data verir
cheat testcargo Bilinmiyor
cheat money $500000 ekler
cheat company Oyundaki şirketleri listeler
cheat rating Oyundaki şirketlerin reytinglerini listeler
cheat rating 023 Şirket reytingi yükselir

*

Similar threads

Not: Bu hile işlemi oyun dosyasında bir değişiklik gerektirdiği için öncelikle dosyanın yedeğini almanız şiddetle önerilir \My Documents (Belgelerim)\18 wos haulin\ klasörü altındaki configcfgveya controlsdefdosyasını bir texteditörü ile açın ve aşağıdaki satırları yenileriyle değiştirin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
İlk olarakbelgelerim euro truck simulator dosyasını açıyoruz confing diye bir dosya var onu not defteri ile açıyoruz ; used gconsole 0 var o sıfırı 1 yapıyoruz sonra bunun 1 satır asasında used gdeveloper 0var ordaki sıfırıda 1 yapıyoruz ve klasörde yaptığımız değişikleri kaydediyoruz oyuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload Ettim İyi Eğlenceler 18 Wheels Of Steel: Across America Hileleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload Ettim İyi Eğlenceler 18 Wheels Of Steel: Across America Hileleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Hileleri kullanabilmek için öncelikle konsolu aktifleştirmeniz gerekiyor Bunun için \My Documents\18 WoS Pedal to the Metal\configcfgdosyasını Not Defteri ile açın ve uset gconsole 0satırını uset gconsole 1olarak değiştirin Oyun sırasında é veya ~ tuşuna basarak konsolu açın ve kodları girin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt