Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal oyun hileleri

18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal oyun hileleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Belgelerimin içindeki 18 WoS Across America dosyasını bulup configcfg dosyasını açın (Açmadan önce yedeğini almayı unutmayın) Yazının en başına uset gconsole 1ekleyin Oyunu açtıktan sonra ~ tuşuna basın ve aşağıdaki hileleri girin:

money: 100000$
dealers: Bütün kamyon satıcıları açılır
drivers: Bütün şoförler açılır
stars: 5 yıldız alırsınız

Ayrıca istediğiniz müzik parçalarını Belgelerim'in içindeki Müziklerim klasörüne attığınızda oyunda J'ye basınca istediğiniz müzikler çalar

Similar threads

Hileleri kullanabilmek için öncelikle konsolu aktifleştirmeniz gerekiyor Bunun için \My Documents\18 WoS Pedal to the Metal\configcfgdosyasını Not Defteri ile açın ve uset gconsole 0satırını uset gconsole 1olarak değiştirin Oyun sırasında é veya ~ tuşuna basarak konsolu açın ve kodları girin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload Ettim İyi Eğlenceler 18 Wheels Of Steel: Across America Hileleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload Ettim İyi Eğlenceler 18 Wheels Of Steel: Across America Hileleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Not: Bu hile işlemi oyun dosyasında bir değişiklik gerektirdiği için öncelikle dosyanın yedeğini almanız şiddetle önerilir \My Documents (Belgelerim)\18 wos haulin\ klasörü altındaki configcfgveya controlsdefdosyasını bir texteditörü ile açın ve aşağıdaki satırları yenileriyle değiştirin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
18 Wheels of steel Pedal to the Metal Beyler bu oyunu bilen birisi bana açıklama yapabilirse sevinirim oyunu yükledım 1 kere girdim oyuna :S daha sonraki denemelerimde play e tıkladıgımda site açılmaya basladı $ buy filan yazıyo bunun çözümünü bilen warsa söyleyebilirmi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt