Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

18 wheels steel sorunu

18 wheels steel sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1 ay önce yüklemiştim oyunu bilmeyen yoktur herhalde tır oyunu

18 wheels steel of pedal to the metal

oyunu netten indirdim kurdum *****ınıda yaptım açtım oyunu 5 dk sonra oyunn takılıyor donuyor

sistemim

windows vista home basic

2 gb ram
512 ekran kartı
nvidia

Similar threads

Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload Ettim İyi Eğlenceler 18 Wheels Of Steel: Across America Hileleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload Ettim İyi Eğlenceler 18 Wheels Of Steel: Across America Hileleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
18 Wheels of steel Pedal to the Metal Beyler bu oyunu bilen birisi bana açıklama yapabilirse sevinirim oyunu yükledım 1 kere girdim oyuna :S daha sonraki denemelerimde play e tıkladıgımda site açılmaya basladı $ buy filan yazıyo bunun çözümünü bilen warsa söyleyebilirmi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Arkadaşlar 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal hilesini arıyorum yardım edermisiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
arkadaşlar 18 wheels of steel haulin de abnormal program termination ve runtime error diye hata veriyorbu hataları nasıl giderebilirimconvoydada aynı hatayı veriyordu crackte yapıyorum oyuna giriyorum 5 dk sonra bu abnormal program termination ve runtime error hatayı veriyor yardım etmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt