Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

18 yaşındayım her zaman reddedildim hiç sevgilim olmadı olmuyor son tedavi yardım!

18 yaşındayım her zaman reddedildim hiç sevgilim olmadı olmuyor son tedavi yardım!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben 18 yaşında eli yüzü akıcı bir erkeğim çok yakışıklı olduğum söylenemez fakat bir çok arkadaşımdan daha yakışıklıyımdırŞu asıl dek takriben 56 kıza önerge ettim hiçbiri kabul etmedi o kadar önerge ettiğim kızlar da dünya güzeli filan değildi uzun süredir bu sitede dertdaşlarımı peşine düşüp takip ediyorum hemen ise artık dertlerinden bahsetme sırası bana geldi sanırsamNeden istenmiyorum niçin onca tipsiz fazla çok hoş kızlarla çıkabilmelerine karşın ben bu halimle kimseyle çıkamıyorum son çare yabancı kız dost edinirim ola ki diye omeglede sabahlar oldum fakat onlar bile Türk olduğumu anlayıp kaçıyorlar nabıcam ne edicem hiç bilmiyorum intahar etmek üzereyim yorumlarınıza ihtiyacım var

858,496Konular
982,363Mesajlar
30,220Kullanıcılar
bulut0910Son üye
Üst Alt