Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

18 Yaşındayım Üniversite 1 Özgüven 0

18 Yaşındayım Üniversite 1 Özgüven 0

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaşlar tipimi sevmiyorum , gerçekten aynada tipimi seviyorum lakin kamera , video , gibi şeylerde çirkin göründüğümü düşündüğüm için moralim bozuluyor ! hafif kiloluyum şuan kilo verme aşamasındayım gerçekte fazla mübalağa kilo yok lakin yinede zayıflamak istiyom Kırıkkale Üniversitesi Meslekyüksek okulunda okuyorum kantine girdiğimde kendimi çok kilolu ve miilletin beni izlediği düşüncesine kapılıyorum bunu bende çözemedim ! Bazen kızlar bana bakıyor fakat utancımdan ben gözümü kaçırıyorum bazen ise ben bakıyorum kızlar umursamaz şekilde göz ve kafasını çeviriyor! Şuan kantinimizde Ezgi Mola ya benzeyen bir kız var ona bugün biraz baktım oda bana baktı ama konuşacak cesaretim değil! Özgüven sorunum var destek edecek arkadaşlar varmı? hayatımdan hoşgörü almıyorum artık ne yemek yemek ne birşey içmek ! yani kyk da kalıyorum akşam hiç dışarı çıkmıyorum çünki bana bakan gözlerden korkuyorum onların arasında ezik olmaktan korkuyorum ! Halk gezer dolaşır ben yurtta kalırım Çünki beni sevecek kız değil gibime geliyor benim tipim tiplikten çıkmış maymuna içten dışarı giden bir müşteri gibi geliyor ! Ağlıycam fakat onun da anlamı değil !

858,496Konular
981,871Mesajlar
29,910Kullanıcılar
tonymSon üye
Üst Alt