Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

1800 yıl önce dünyanın hali

1800 yıl önce dünyanın hali
0
149

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
fazla yok on sene önceye baktığımızda bile çevremizin vede dünyamızın ne dek değiştiğini farkedebiliyoruz peki ya 1800 yıl önce dünya ne durumdaymış hiç merak ettiniz mi?
Eski resimlere bakmak benim en büyük hobim şayet sizlerde benim gibi bu tür resimlere meraklısınızdır

1800 sene önce dünya *

Similar threads

cok değil on yıl onceye baktığımızda bile cevremizin vede dunyamızın ne kadar değiştiğini farkedebiliyoruz peki ya 1800 yıl once dunya ne durumdaymış hic merak ettiniz mi? Eski resimlere bakmak benim en buyuk hobim belki sizlerde benim gibi bu tur resimlere meraklısınızdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Dünya Kadınlar Günü Ilk Kez Hangi Tarihte Kutlanmaya Başlamıştır 8 Mart Kadınlar Günü Ilk Ne Zaman Kutlanmıştır Türkiyede Dünya kadınlar Günü Birincil Ne Vakit Kutlanmaya Başladı Kadınlara özgü bir günün var olması düşüncesi başta, 2627 Ağustos 1910da Kopenhagda düzenlenen Uluslararası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, iki gün önce yeni ekonomi programını açıkladı. Hükümete yakın medya Bakan Albayrak’ın sözlerini “ekonomik başarı” olarak sayfalarına taşırken, kamuoyundan saklanan gerçek ekonomik tabloyu Dünya gazetesi yazarı Alaattin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilkent Üniversitesi'nde Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında düzenlenecek "Her İnsan Bir Dünya" temalı programda konuştu.Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle: "İnsanları cinsiyetine, ırkına, rengine, diline, inancına göre ayrımcılığa tabi tutmak bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
buzulların erimesi dünyamızı nasıl etkiler İklim Değişikliği Son 2530 yıldır meydana gelen küresel sıcaklığın artışı,şiddetli fırtınaların oluşması, kışların ılık ya da çok sert geçmesi, buzdağlarının erimesi, bazı canlı türlerinin yok olmaya başlaması gibi olağanüstü çevresel olayların baş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt