Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

19 Mayıs Kutlamaları neden iptal edildi

19 Mayıs Kutlamaları neden iptal edildi
0
65

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ulusal Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü, 81 ilin ulusal eğitim müdürlüklerine gönderdiği yazı ile 19 Mayıs Atatürkü Kutlama, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde, yönetmelikte yer almayan senaryo, öbür renk ve nitelikte eğlence ve fon çalışmaları gibi etkinliklere yer verilmemesini, kutlamaların sadece okullarda yapılmasını istedi

Müsteşar Kesin Zararsızın, Ulusal Eğitim Bakanı Ömer Dinçer namına İl Milli Eğitim müdürlüklerine dün gönderdiği yazıda, 1 Ekim 1981 tarihli Ulusal ve Devlete Ait Bayramlarda Yapılacak Törenler Yönetmeliği hükümlerinde, Atatürkü Kutlama, Gençlik ve Spor Bayramının Başkent Ankara ve diğer illerde nasıl kutlanacağı, gösterilerin nasıl yapılacağının belirtildiği hatırlatıldı Kutlamaların kanun ve yönetmelikte yer almayan bir takım içeriklerle gerçekleştirildiğinin görüldüğü açıklama edilen yazıda, tekrar kanun ve yönetmelikte, kutlamaların öğrencilerin katılımıyla yapılacağına dair bir hükmün bulunmadığı kaydedildi Yazıda şöyle denildi:

Kutlama törenlerinin hazırlık döneminin mevsim olarak soğuk bir zamana eşit gelmesi nedeniyle sıhhat sorunlarına yol açmasına, egzersiz süresinin uzun olması sebebiyle öğrencilerin derslere ilgisinin azalmasına, motivasyonlarının düşmesine, gönüllü olmayan öğrenci velilerinin okullarla olan ilişkilerinin bozulmasına sebep olduğu yönünde duyumlar alınmaktadır

Bu haberin gerisinde bir soru takıldı aklıma
Ankara'daki öğrenciler üşümüyor, hastalanmıyor, derslerinden geri kalmıyor ve motivasyonları bozulmuyor mu? Bunu nasıl başarıyorlarsa diğer illerede öğretsinler Nedir bu Ankara gençliğinin sırrı *

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,312Kullanıcılar
aarassqeSon üye
Üst Alt