Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

19 Mayıs Mesajları

19 Mayıs Mesajları
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
19 mayıs guzel sozler

19 mayıs kutlama mesajları

19 Mayıs 1919 Turkiyeyi aydınlatan guneşin ışığını yansıtıyor 19 Mayıs Ataturku Anma Genclik ve Spor Bayramımızın ulusumuza kutlu olsun

Turkiyede genc olmakla, dunyanın herhangi bir ulkesinde genc olmak aynı şey değildir Bu ulkenin gencecik bir kumandan ve ilim irfan ehli gencecik bir ordu tarafından kurulduğunu asla unutmuyoruz 19 Mayıs Bayramımız Kutlu Olsun

Ataturk ve silah arkadaşlarını birkez daha saygıyla anıyor, başta genclerimizin olmak uzere halkımızın 19 Mayıs Ataturk'u Anma, Genclik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum

19 Mayıs Ataturk'u Anma Genclik ve Spor Bayramını bir kez daha kutluyor, hepinize en icten selam ve sevgilerimi iletiyorum Genclerimizi, sevgiyle kucaklıyor, alınlarından opuyorum

19 Mayıs Ataturku Anma, Genclik ve Spor Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum

Turk Milletinin buyuk onderi Ataturkun Turk gencliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramda milletimize sağlık, huzur, guven, başarı ve mutluluklar diliyorum

images19mayismesajlari20195ad9511045341

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt