Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

19 yasındayım ve hiç kız arkadasım olmadı laneeeet oolsun

19 yasındayım ve hiç kız arkadasım olmadı laneeeet oolsun

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben 1,87 boyunda ince uzun beyaz tenli uzun saçlı biriyim gerçekten arkadaslarım çok yakısıklı olduğumu söyler bende fazla az aşık olurum daha açık konuşmak gerekirse aşık olamam türk kızları bana göre deil aşık olduğum kızlarında hepsi reddetti lakin hepsi benden büyüktü şu lahza da bana aşık birsürü demeyimde bir kaç kız var onlara mail versem derhal birlikte oluruz ama kendimden minik kızlarla çıkmak istemiyorum beni kimse bundan vaz geçtiremez ne yapacağımı şaşırdım psikolojim gittikçe bozulda artık bir kız arkadasımın olması lüzumlu lütfen destek

Similar threads

Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt