Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

-

-
1
958
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osiso

Super Mod
Modaratör
FD Üye
Etkileşim
6
F-D Coin
174
Merhabalar keşke ölü olan paylaşımlar bir kontrolcü tarafından kontrol edilip kaldırılsa o zaman daha kaliteli bir forum olurdu diye düşünüyorum. ölü link ve m3u çok yanılıyormuyum.?

Max-usa

Banned
Etkileşim
1,800
F-D Coin
1,390
osiso yeni konu açmaya gerek yok..! formumuzda güncel m3u paylaşımı veren bir çok arkadaşımız var.Forumu lütfen takip et ...!
Formumuzda yer verilen m3u doyaları tek,tek dene.BU ÇALIŞMADI GİBİ olası cevap lütfen yazma. Burada VERİLEN PAYLAŞIMLARIN HİÇ BİR GARANTİSİ YOKTUR.
Evet YANILIYORSUN
Devam edersen Banlanacaksın SON İKAZIMIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

forum modeli değişse? selammforummodelidegisse5c5591a0cad64alt bi önerim olacak bilmem yönetim ne der?? kendimce forumun ve sitenin görünüşü ve kullanımı değişmeli diyorum, bilmem ne dek birey bana yargı verir? cilalı ola ki birçok foruma benzememek için bu şekilde olmuş olabilir, fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Erken tunç çağı ölü gömme Gelenekleri Küp mezarlar : Kabir tiplerinde ise Anadolu'da Erken Tunç Çağı halkının genelde küpleri seçim ettiğini anlamaktayız Cesetler bu dönemde pithoslara gömülmüştür , bu da daha daimi ve orda yaşayan halkın barınma özelliklerine tabi , kaliteli olarak pithoslara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
“Aşıda çip var” teorisi ya da Düz Dünya Teorisi gibi oldukça uçuk komplo teorileri her ne kadar fazla olsa da, bazen karşımıza “aslında ilginç” diyebileceğimiz; “herhalde yoktur” desek bile bizi düşündüren komplo teorileri de çıkabiliyor. Şimdi bahsedeceğimiz komplo teorisi ise her gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Kullanıcılar akıllı cihaz satın aldıklarında bir süre sonra ekran sorunlarıyla karşılaşabiliyorlar. Bu sorunlar ekranın çalışmaması, renk eşitsizliği ya da bazı siyah noktalar şeklinde kendisini gösteriyor. Ekranda oluşan bazı siyah noktalar ise kullanıcıların anlamlandıramadığı bir sorun haline...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Azer Bülbülün Vefat Nedeni Rahmetli Azer Bülbül'ü bilenler tanıyanlar iyi bilirler arkadaşlarım Bana Kalırsa üç beş yıl önce kendisini tanıma fırsatım oldu Zararı yalnızca kendine olan bir insandı, Bağzı şeyler kullanıyordu malesef Yüsek ihtimal ile kalp krizi gibi geliyor bana Vücudunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,497Konular
982,556Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt