Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

IPTV -

İp Tv Forum

babakonda

Super Mod
Modaratör
FD Üye
Etkileşim
91
F-D Coin
3,060
Konu Silinmiştir .
Konu silinme nedeni :Formun üyelerinin huzurunu BOZMAK .!
@babakonda Seni Forumda görevli Harbi_sivasli uyardı daha önceden bende uyardım .
Senden çok şikayet gelmekte
1:Forumun huzurunu bozma .!
2: Ayni konuda 1den fazla konu açma .!
3:Saçma sapan paylaşımlar yapma

Seni son kez uyarıyorum forumda seni ben Banlayacagım...! Yeter artık tahamülleri ZORLAMA .!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Similar threads

çemberimde gül oya formumda gül oya konulara karıyorum linkleri saya saya banla beni kıyamam seni admin idim soldum üyelere ibret oldum linklere aleyhinde dururken paylaşıma hasret kaldım banla beni kıyamam seni konu başı beklerim vay benim linklerim üyeleri banla banla yoruldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
cemberimde gul oya formumda gul oya konulara karıyorum linkleri saya saya banla beni kıyamam seni admin idim soldum uyelere ibret oldum linklere karşı dururken paylaşıma hasret kaldım banla beni kıyamam seni konu başı beklerim vay benim linklerim uyeleri banla banla yoruldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
  • Kilitli
  • Sabit
Forumdaş 'a katıldığınız için teşekkür ederiz. Tüm üyelerimize en keyifli forum deneyimini yaşatmak için, bazı temel kurallar belirledik. Foruma kayıt olmakla ve kullanmakla, bu kuralları baştan kabul etmiş sayılırsınız. Kayıt işlemini, Forum Kuralları'nı okumadan ve onaylamadan tamamlamanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
  • Kilitli
  • Sabit
Merhaba İllegaltoplum Üyeleri; Topluluğumuzu sürekli güncel tutmamız için moderatörler tarafından 7/24 çalışmamlarımız sürüyor ve size daha iyi hizmet sunmak için elinden geleni yapıyorlar sizlerde bize anlayış göstermek istiyorsanız aşağıdaki kuralları okumanız rica olacaktır 1- Konu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
http:img399**************img3996324altinkonu6gif ALTIN KONU Uygulaması'nın Amacı Nedir ? Arkadaşlar biliyorsunuz paylaşım çeşitlidir Forumun hepsine ihtiyacı var Bir yerlerden alınan copypaste edilerek açılan konuları asla küçümsemiyoruz Çünkü onlarda forumumuzun işine yarıyor elbette...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt