Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

1986'da nişanlandılar, 35 yıl sonra evlendiler

1986'da nişanlandılar, 35 yıl sonra evlendiler
0
61

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
1986da_nisanlandilar_35_yil_sonra_evlendiler_1636030763_4534.jpg

Kayseri'de yaşayan çift, gençliklerinde nişanlandı. Ama aileler evliliklerine karşı çıkınca ayrıldılar. 35 yılın akabinde nikah masasına oturan Azmi Bulut ile Mualla Beytül çiftinin değişik öyküsü duyanları şaşırttı.

Kayseri'de yaşayan Azmi Bulut ile Mualla Beytül, 1986 yılında tanışarak, nişanlandı. Tıpkı yıl Azmi Bulut askere gitti. Bulut'un askerde olduğu sırada çiftin ailelerinin evliliği istememesi üzerine nişan bozuldu. Bulut ve Beytül çifti ayrılmak zorunda kaldı. Ortadan geçen süreçte Azmi Bulut ve Mualla Beytül öteki bireylerle evlendi.

2 çocuğu olan Mualla Beytül'ün eşi 17 yıl evvel vefat ederken, 3 çocuğu bulunan Azmi Bulut ise 3 yıl evvel boşandı. Bulut ve Beytül çifti, 1,5 yıl evvel karşılaştı. Geçen süreçte arkadaşlık kuran çift, evlenmeye karar verdi. Talas ilçesinde çiftin kıyılan nikahına yakınları katıldı. Nikahın akabinde gençlik periyodunda nişanlanan çift, 35 yıl sonra evlendi.

Yaşadığı süreci anlatan Azmi Bulut, “1986 yılında askere gitmeden evvel eşimle nişanlandık. Askerdeyken dağıtım müsaadesine geldim fakat bizi ayırmışlardı. Benim haberim yoktu" dedi.

Yıllarca kavuşmayı beklediğini söyleyen Bulut, "Çok memnunum. Bu devirde ablamların konutunda görüştük. Oraya gelip gidiyordu. Onlar da bu formda tanımıyordu. Sonrasında öğrendiler. Allah'ıma şükürler olsun ki 35 yıl evvelki aşkıma kavuştum" diye konuştu.

35 yıl evvel bir "talihsizlik" sonucu ayrıldıklarını lisana getiren Mualla Beytül ise memnunluğunu "Bundan sonra hayatımıza bakacağız" kelamlarıyla tabir etti.

"İnsanın aklına gelmeyen başına gelir derler lakin bizimki hoş oldu" diyen Beytül şöyle devam etti:

"Çok keyifli ve heyecanlıyım. Hiç olmayacak hoşluklar oldu. Biz eşimin ablası ile bir halde karşılaştık. Ben kendilerine gittim. Sonrasında beni ailece tanıdılar. Sonrasında Azmi'den bahsetti.  Kendisini gözlerinden tanıdım. Her yer değişse gözler unutulmuyor."

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt