Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2 ADET TVPLUS ŞIFRE DEGISTIRMEYELIM

2 ADET TVPLUS ŞIFRE DEGISTIRMEYELIM
2
390

akdas

Yönetici
Kurucu
Super Mod
Modaratör
FD Üye
Premium Üye
Co Admin
Etkileşim
36,830
F-D Coin
1,595

Similar threads

*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
136
Görüntüleme
5K
Aöf Parola Değişiklik Nasıl yapılır, Aöf Şifre Düzeltme, Açık Öğretim Şifre Değişim, Açık Öğretim Fakültesi Şifre Aöf Şifre Başkalaştırmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız Açılan ekranda kullanıcı kodunuz ile eski ve yeni şifrelerinizi ayrılan alanlara girip IŞLENMIŞ butonunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Merhaba Arkadaşlar Ben yaklaşık 2 ay önce biostan şifre koydum şifre uzun olduğu için artık her defasında girmek işkence haline geldi Şifreyi kaldırmak için kasanın fişini çekip anakart üzerindeki pili çıkarıp bi süre beklememi istediler 12 saat beklememe rağmen anakart pilini takıp bilgisayarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Merhaba Arkadaşlar Ben yaklaşık 2 ay önce biostan şifre koydum şifre uzun olduğu için artık her defasında girmek işkence haline geldi Şifreyi kaldırmak için kasanın fişini çekip anakart üzerindeki pili çıkarıp bi süre beklememi istediler 12 saat beklememe rağmen anakart pilini takıp bilgisayarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt