iltasyazilim
FD Üye
2 Aşk 1 Buluşma Meze & Kahvaltılık Sürme Tarifi İçin Malzemeler
*100g 45% yağlı beyaz peynir
*170g yeşil zeytin (1 kase)
*1 tatlı kaşığı süzme yoğurt
*2, 5 yemek kaşığı zeytinyağı
*Yarım*çay bardağı iri dövülmüş zeytin (cevizim olmadığı*için koymadım)
*2 diş*sarımsak
*Bir tutam karabiber, ben taze çektim*içine
2 Aşk 1 Buluşma Meze & Kahvaltılık Sürme Tarifi Yapılışı Zeytinleri ince ince kıyıp*kenarda bekletiyoruz Beyaz peyniri rendenin küçük*tarafiyla bir kabın*içine rendeliyoruz Zeytinyağını ilave edip kaşığın arkası ile iyice eziyoruz Krem peynir gibi olan peynirin içine, sarımsakları*eziyoruz ardından*süzme yoğurtu, cevizi ve karabiberi ekliyoruz ve güzelce karıştırıyoruz En sona ince*kıydığımız*zeytinleri de ilave edip karıştırıp servis tabağına alıyoruz Saklama kabında*buzdolabinda muhafaza edebilirsiniz Afiyetler olsun
*100g 45% yağlı beyaz peynir
*170g yeşil zeytin (1 kase)
*1 tatlı kaşığı süzme yoğurt
*2, 5 yemek kaşığı zeytinyağı
*Yarım*çay bardağı iri dövülmüş zeytin (cevizim olmadığı*için koymadım)
*2 diş*sarımsak
*Bir tutam karabiber, ben taze çektim*içine
2 Aşk 1 Buluşma Meze & Kahvaltılık Sürme Tarifi Yapılışı Zeytinleri ince ince kıyıp*kenarda bekletiyoruz Beyaz peyniri rendenin küçük*tarafiyla bir kabın*içine rendeliyoruz Zeytinyağını ilave edip kaşığın arkası ile iyice eziyoruz Krem peynir gibi olan peynirin içine, sarımsakları*eziyoruz ardından*süzme yoğurtu, cevizi ve karabiberi ekliyoruz ve güzelce karıştırıyoruz En sona ince*kıydığımız*zeytinleri de ilave edip karıştırıp servis tabağına alıyoruz Saklama kabında*buzdolabinda muhafaza edebilirsiniz Afiyetler olsun