Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2. defa aynı kıza...

2. defa aynı kıza...
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Önce merhabalar , hikayemi okuyup öğüt vereceklere çoktan teşekkür ediyorum

Lise 3'ün 2 yarısı yeni başlamıştı , dershaneden sınıftan ve bununla beraber okuldan arkadaşım olan bir kız vardı , dershanede aynı sınıfta okumaya başlamadan önce muhabbetim yoktu daha sonra yakınlaşmaya başladım , psikopat bir sevgiliden yeni ayrıldığını öğrendim , mutsuz ve eskimiş bir hali vardıBu aynı zamanda ona karşı bir acınacak şey duygusu uyandırdı , sanki bana çok yakın biriymiş benim için kıymetli biriymiş gibi teselli etme , mutlu etme ihtiyacı hissetttim , eskisi gibi yüzü gülsün bitmiş dedimGerek dershanede sohbet ederek , gerek eve gidince facebookmessenger tarzı platformlarda bunu başardımOkuldan yakın bir kız arkadaşım(ama aynı süre da onun da fazla yakın arkadaşı) bana : O ayrıldıktan sonra sınıfından bir arkadaşıyla çıkmaya başladı ve mutlulardediVe bunu duyduktan sonradan yapmaman gereken birşey yaptım , eskisi dek alaka gösteremeyeceğim için hayatına bir tebessüm katar diye ona bir karikatür kitabı armağan ettim , dershane çıkışı o müşterek dost vasıtasıyla geri gönderdi kitabı , birşey demedimAkşam facebookta Kitap sende kalabilirdidedim ve bana Sen bana karşısında öbür bişeyler mi hissediyosundedi , ben de Öyleydi lakin bundan böyle değildedim o da Algılama , ben birini seviyorum , o bana aleyhinde ilginden rahatsızgibi şeyler söyledi(beyin kabul ediyor fakat yürek 1 ağızdan duymadan kabullenemiyor , enkaz bir koşul işte) Ondan sonradan özür dileyip facebooktan msnden felan sildimO andan sonradan birçok kere dua ettim ayrılmasınlar diye çünkü onu taparcasına seviyodu ve ayrılırlarsa fazla üzülür diye düşündüm , 15 sene hiç konuşmadık geçenlerde denk geldi profiline girdim , single yazıyodu ne var ne yok diye ekliyim dedim , kabul ettiBugün kısa bir sohbetimiz oldu araya giren 15 senede neler yaptığımızla ilgili(gerçi sadece ben anlattım o benzer dedi) ve ayrıldığından bahsetmediÇocuk bunu 3 ay önce terketmiş fakat bu hala onu unutamıyor , çocuk yarın çıkıp gelse hiç bişey olmamış gibi sorgulamadan devam edicek yani o derece bağlanmışŞimdi facebookta koşul güncellemelerine bakıyorum da , birinde çocuğu seviyo birinde kızıyo birinde bi daha seviyo birinde baştan kızıyo , ters tepki verebilir diye o konuda soru da soramıyorumİşin kötüsü her tarafta aşık oldum gibi hani ömrüm boyunca onu mutlu edebilirim gibime geliyo fakat buna onun da kanaat getirmesi lüzumBütün bu ön bilgileri verdikten sonradan soruyorum : Ben bu kıza nasıl yaklaşmalıyım ?

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt