Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

2.el mi sıfır mı

2.el mi sıfır mı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Biyomedikal müh 2sınıf öğrencisi olarak java derslerinde veya java üzerine çalışmak için orta düzey bir bilglaptop alacağımEkşi de bir kaç arkadaş 2elin daha avantajlı olduğunu söylüyorSizce nasıldır mantıklı mıdır?Ayrıca 8001000 arası bütçe vardır
Şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Döviz kurunun önlenemez yükselişi devam ettiği için teknoloji eserlerinin fiyatları her geçen gün daha da artıyor. Artık kimse zorunda olmadığı sürece teknoloji alışverişi yapmıyor. Lakin bilhassa tabletler eğitim gayeli kullanıldığı için mecburî muhtaçlık haline geldi. Sıfır fiyatları hayli can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
PC'lere her zamankinden daha çok benzeyen yeni nesil konsollardan birini aldınız, PS5 veya Xbox Series X'inizin ekrana en iyi görüntüyü vermesini istiyorsunuz. O zaman nasıl bir TV'ye ihtiyacınız var? 4K, HDR desteği gibi özellikleri zaten biliyor olmalısınız; zira TV üreticileri bunları zaten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Herkese merhaba Bugün size kendimce iman etmek için yeterli gördüğüm sebepleri ve benim için İslam'ın neden diğer dinlere karşısında keskin bir üstünlüğü olduğunu anlatacağım inşAllah Ben ; semavi dinlerin sanılanın tersine İbrahim Peygamber ile beraber yok de Adem Peygamber ile başladığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
Akşener, AKP'den ayrılan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti kurma çalışmalarına ait, Her iki arkadaşımızın da bir an önce parti kurmalarını temenni ediyorum. Bize geliyor anketler. O araştırmalardan, bizim partimizin oyu en son 10.6-11.1 üzere geldi. Sayın Babacan’a, kuracağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Sedat Peker, mafya-siyaset-uyuşturucu eksenindeki savlarına devam ediyor. Yayınladığı 8. videoya 'Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar' başlığını atan Peker, yine gündeme oturacak açıklamalarda bulundu. Bu görüntüsünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek 'Helalleşeceğiz' diyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt