Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

2 Günlük Flörtü Anlatış Şeklinden Dünyanın En İyi Kaynanası ve Görümcesine Son 24 Saatin Viral Tweetleri

2 Günlük Flörtü Anlatış Şeklinden Dünyanın En İyi Kaynanası ve Görümcesine Son 24 Saatin Viral Tweetleri
0
139

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Gelin Pazar günümüzü coşturan Twitter kullanıcılarına bi' göz atalım.

Şaşmaz...

Hemen iletilsin.

İnsanları rahat bırakın!

Keşke ben de denk gelsem. :(

Ne düşünüyorsunuz?

Ay olağanüstüsünüz. :)

Gir gir çok eğlenceli.

Aynen o denli şekerim.

Her şeye üşeniyorum...

Gerçekten uygun gelir.

????????

Çok hoş demiş.

Yarın görüşmek üzere...????

Similar threads

Gelin bayram günümüzü coşturan Twitter kullanıcılarına bi' göz atalım. 1. Ay harika! 2. Seni mıncırırım. 3. Diyorsun? 4. Bu kadar inat bünyeye ziyan verir. 5. Sonra da kavurma yiyorsunuz. 6. Umudumuz daima var olsun. :) 7. Asıl mecnun kendileri... 8. Motamot o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Gelin Cumartesi günümüzü coşturan Twitter kullanıcılarına bi' göz atalım. 1. Ay tıpkı ben bu! 2. Haklısın... 3. Yok artık! 4. Mükemmel bir olay... 5. Mazeret üretirken ben. ???? 6. Oy canım çekti. :( 7. Bağlantılar bu türlü bitmeli, bitecekse... 8. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Bayram bayram o da geçti, bitiyor. Gelin bayramın son gününü coşturan Twitter kullanıcılarına bi' göz atalım. "Gözlerin, dudakların alev alev çağırıyor yangınlara. O denli bir şey var ki sende çözemediğim, insanı çılgınlıklara sürüklüyor" Türkçe'yi yanlışsız kullanmak Hayat, beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Bakalım geçtiğimiz gün hangi tweetler etkileşime doymuş? 1. Başlayalım! 2. Aşılamayan sahnelerde bugün! 3. Hayatımıza bir girdi ancak pir girdi. 4. Bu münasebet ona da terapi üzere gelecek... 5. Biz şu an ne yaşıyoruz? 6. Birol İnanç bu temayla 50 yıldır dizi yazıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
en gülünç itiraflar 2 gülünç itiraflar en komik itiraflar itiraf isimnick: muadıp, büyük kasaba: kütahya, Cinsiyet Bay, Yaş: 21 Anısı: Yıllardan bu seneydi arkadaşlarla eskişehirde yol kafeye gitmiştik Burda canlı müzik dinliyorduk Biz de bir parça isteyecektik fakat bahşiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,736Kullanıcılar
caglayanidrsSon üye
Üst Alt