Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2. Kere Gideyim mi

2. Kere Gideyim mi
0
131

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kıza içinde birazcık iltifatta bulunduğum bi mektup tarzı bi şey verdim ve ahbap olmak istediğimi şu lahza ilerisi için bi şey düşünmenin erken olduğunu söyledim Geri cep telefonuma mesaj geldi teşekkür etti lakin ahbap olmak istemediğini söyledi Bidaha gideyim mi? kaybedecek bişey değil fakat ümit olmaz 2 seferde diyosanız kendimi küçük düşürmeyim

Similar threads

A Ben B sevdiğim kız A İlişkisi var yaptınmı durumunu 14:36 B hayır 14:37 A yapta beğenelim 14:37 B sanane oğuz ya 14:37 A niye banane ya 14:38 B evet 14:39 a çocuktan ayrılcanmı 14:39 B hayırrrrrrrrrrrrrrrrr ü 14:39 A ayrılırsan eğer söyle 14:40 B...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Üniversiteye başlamıştım bir kızla tanıştım fazla kısa sürede ısındık birbirimize anlaşıyorduk ilk başlarda ona karşısında hislerim yoğun değildi yada ben farkında değildim bilemiyorum çünkü hoşlandığım bir başka kız vardı neyse biz bununla fazla daha cana yakın olduk zamanla birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
Başta herkese merhabalar Yeniden söylemiş olayım anlatacağım şeyler sanırım epeyce uzun sürecek Okumaktan üşenen arkadaşlar için çoktan haber vermiş olayım Konuya girecek olursam Bundan 2 yıl öncesinde çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı Bağlı aramızdaki şeyler yüzünden ayrıldık İnanın o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Merhaba; Ilk Önce kendimi tanıtmak istiyorum, ben 20 yaşındayım 20 Şubatta asker olacağım üçbin nufüsluk bir ilçede yaşıyorum, işimden nedeniyle tanıdığım ve beni tanıyan insan epeyce fazla Kesin bir kariyerim var, güvenilir bir insanım Karşı nesil ile münasebetim 2007 yılında(15 Yaşında)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt