Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2 Kıtalık yerli malı şiiri

2 Kıtalık yerli malı şiiri
0
184

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2 kıtalık yerli malı şiirleri

Yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı sloganından sonra sizler icin hazırladığımız ykısa 2 kıtalık yerli malı şiirleri ile sizleri başbaşa bırkaıyoruzUmud ediyoruzki aradığınız kısa şiirleir sayfamızda ublabilirsiniz

TUTUMLU COCUK

Damla damla akan sudan,
Koca goller dolup taşar
Tutumsuzlar kalır yolda,
Tutumlular dağlar aşar
Biz tutumlu cocuklarız,
Para dolu kumbaramız

İnsanlar kara gunde,
Kimseye el acmamalı
Calışmalı, kazanmalı,
Hicbir işten kacmamalı
Biz tutumlu cocuklarız,
Para dolu kumbaramız

Hakkı SUNAT

Yerli Malı

Ustum, başım, İcim, dışım
Ayakkabım yerli malı…
Vatanını seven insan,
Yerli malı kullanmalı

Neden param avuc avuc
Yabancıya gitsin butun?
O paralar diken olur,
Canımızı yakar bir gun

Yerli malı yurdun malı

Seni ozledik durduk
Gunun gelecek diye,
Yolunu gozluyorduk

Yurdumuzda neler yok,
Ne yetişmez, ne bitmez?
Eğer gormek istersen
Yurdu biraz dolaş gez
Yerli Malı Kullanalım

Cocuklar size cağrım var
Yerli malı kullanalım
Kullanalım, edelim kar
Yerli malı kullanalım

Daha guclu olmak icin
Daha ozgur kalmak icin
Mutluluğu bulmak icin
Yerli malı kullanalım

Similar threads

Yerli malı şiirleri haftası şiirleri kısa Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı Seni ozledik durduk Gunun gelecek diye, Yolunu gozluyorduk Susleyelim masamızı Kutlayalım haftamızı Yurdumuzda neler yok, Ne yetişmez, ne bitmez? Eğer gormek istersen Yurdu biraz dolaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Tutumluluk ile ilgili şiir ve yazarları Sayfamızda tutumluluk ile ilgili şiirler bulabilirsiniz ayrıca tutumluluk ile ilgili şiirlerin yazarlarınıda şiirlerin alt kısmında bulabilirsiniz YERLİ MALI Ustum, başım, İcim, dışım Ayakkabım yerli malı… Vatanını seven insan, Yerli malı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Tutum, Yatırım ve Turk Malları(Yerli Malı) Haftası Şiirleri Tutum Yatırım ve Turk malları haftası şiirleri Yerli Malı Haftası ile ilgili şiirler BİZİM YERLİ MALIMIZ Elin kokusuz, yapma gulunden guzel gelir Bana bizim bahcede boy atacak calımız Yabancı tezgahlarda boy boy, kolay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Tutumluluk ile ilgili şiir ve yazarlarının isimleri Tutumluluk ile ilgili şiirler derledik sizlere sayfamızd apaylaşacağımız şiirler ile birlikte şiirlerin yazarlarını da alt kısımlaırnda bulabilirsiniz TUTUMLULUK Elektrikten suya Sudan doğalgaza Ve sayılmaz kaynakla Dunya boşa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Tutumluluk demek elimizdeki parayı malı ve zamanı yerine gore en iyi şekilde kullanmamız demektir Bazı kişiler cimrilik ile tutumluluğu birbiirne karıştıyorlar oysaki tutumlu olmak ile cimriliğin hicbir alakası ve ilgisi yokturTutumlu insan, hayati ve zorunlu olan ihtiyacları icin para...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt