Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2 Malzemeli Diyet Çikolatalı Kurabiye

2 Malzemeli Diyet Çikolatalı Kurabiye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2 Malzemeli Diyet Çikolatalı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

*1 su bardağı Müsli (burada tamamen özgürsünüz isterseniz nesfit kullanabilirsiniz isterseniz meyveli isterseniz sade Müsli kullanın)
*Yarım su bardağı damla çikolata
*1 tatlı kaşığı sıvı yağ(olmasa da olur kıvam açısından)
*Hindistan cevizi (süslemek için isteğe göre)

2 Malzemeli Diyet Çikolatalı Kurabiye Tarifi Yapılışı Diyette olanlar için kahve yanı atıştırmalıkları hazırladım umarım beğenirsiniz Oldukça lezzetli oluyor hatta kalorisi bu kadar az olduğuna inanmıyor kimse Öncelikle çikolatayı benmari usulu eritin içine kıvamı akışkan ve güzel olsun diye 1 tatlı kaşığı kadar sıvı yağ dökün Eğer çikolatanız az ise ve siz eritince kıvam almıyor diye şikayet ediyorsanız sıvı yağ koyun hem daha çok bereketleniyor hem de kıvamı harika bir akıcılıkta oluyor ama tamamen tercih meselesi ve sıvı yağı çok koymuyoruz 1 yada 2 tatlı kaşığı kafidir Eriyen çikolatamızın içine Müsli karıştırıp iyice yediriyoruz Sonra mini kek kalıplarına koyup dolapta 1 saat dinlendikten sonra hazır afiyet olsun Ben donmuş halini çekemedim pek bir fark yok zaten bence muhakkak deneyin afiyet olsun

858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt