Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2. Oğretim Harcları Kaldırıldı mı?

2. Oğretim Harcları Kaldırıldı mı?
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2 Oğretim oğrencileri harc yatıracak mı

ikinci oğretim universitelerde harc kalktı mı?

Başbakan Yardımcısı ve Hukumet Sozcusu Bulent Arınc oğrencileri ve velileri rahatlatacak mujdeyi verdi 1 Oğretim ve Acıkoğretim Fakultesi harcları kaldırıldı Ancak 2 Oğretimler harc yatırmaya devam edecek

Arınc yaptığı acıklamada; ''Sayın başbakanımızın, bakanlarımızın imzaladığı kararnameyle bundan boyle birinci oğretimden katkı payı alınması, yani harclar tamamen kaldırılmıştır 20192019 oğretim yılı sayısı itibarıyla 1 milyon 524 bin 380 oğrenci bu harcların kaldırılmasından doğrudan istifade edecektir Aynı şekilde acık oğretimden katkı paylarının alınmasına da son verilmiştir Yine 20192019 eğitimoğretim yılında 1 milyon 951 bin 494 oğrenci de bundan istifade etmiş olacaktır'' dedi

Arınc, birinci oğretimden ve acık oğretimden harcların kaldırılmasının bugun gercekleştiğini ifade ederek, bu akşam mukerrer veya yarın ki Resmi Gazete'de kararnamenin yayımlanacağını bildirdi

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt