Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2 olu kadın Fıkra :)

2 olu kadın Fıkra :)
0
183

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
1 Selam, benim adim Wanda

2 Selam, benimki de Slyvia, sen nasil oldun?

1 Donarak oldum

2 Ne kadar korkunc

1 Yok o kadar kotu degildi, soguktan titremem gecince isinmaya
basladim ve uyku basti, sonunda huzur dolu bir olum

2 Peki sen nasil oldun?

1 Agir bir kalp krizi gecirdim Kocamin beni aldattigini sandim ve onu
is ustunde yakalamak icin eve erken geldim, fakat evde tek basina
televizyon seyreder halde buldum

2 Sonra ne oldu?

1 Kesinlikle evde baska bir kadinin oldugundan emindim Butun evi
aramaya basladim Catiyi, yataklarin altini, her yeri aradim fakat
bulamadim Ama asiri yorulmustum, kalp krizi gecirdim ve oldum

2 Keske derin dondurucuya baksaydin, su an ikimiz de yasiyor
olabilirdik

Similar threads

1 Selamlama, benim adim Wanda 2 Selam, benimki de Slyvia, sen nasil öldün? 1 Donarak öldüm 2 Ne dek korkunç 1 Değil böylece fena degildi, soguktan titremem geçince isinmaya basladim ve uyku basti, sonunda refah batmış bir ölüm 2 Peki sen nasil öldün? 1 Agir bir kalp krizi geçirdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Öbür dünyada 2 kadın Selamlama, benim adım Wanda Selamlama, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün? Donarak öldüm Ne dek korkunc Değil o kadar kotu degildi, soguktan titremem gecince isinmaya basladim ve uyku basti, sonunda rahatlık batmış bir olum Peki sen nasil oldun? Agir bir kalp krizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Selam, benim adım Wanda Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl oldun? Donarak oldum Ne kadar korkunc Yok o kadar kotu değildi, soğuktan titremem gecince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir olum Peki sen nasıl oldun? Ağır bir kalp krizi gecirdim Kocamın beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Selam, benim adım Wanda Selamlama, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün? Donarak öldüm Ne değin dehşet Yok böylece fena değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda rahat doymuş bir ölüm Peki sen nasıl öldün? Ağır bir yürek krizi geçirdim Kocamın beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt