Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

2 oyun açınca pc reset atıyor

2 oyun açınca pc reset atıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Benım sorunum Oncelıkle 1senedır olyodu metin2 adlı oyunu oynuyordum 2 tane oyunu acınca pc rest atyodu sorun fandadır dedım fanı degısmıstım cın malı fan takmıslardı sorun devam etyodu yıne bırakmıstım oyunu sonra guc kaynagını degıstırdım yenıden basladım oyuna yıne 2 tame acınca fan ısısı 60 70 ı bulyodu bugun yıne bır fan taktırdım saglam sorun devam edıyor Pc o oyunu 2 tane acmadıgım surece rest atmıyor fanın sıcaklıgı 38 ı gecmıyor ama acınca 2 tane rest cekıyor bıde acılırken wındows yukleme ekranına kadar 40 snye sıyah ekranda kalıyor +wındws doluyor sonra yıne 1dk beklemede durup acılyorACIL YARDIM COk sınır oluyorum oyunu oynuyamıyorumBende web tasarımcıyım donanımda bılıyorum nedenını anlamadım pc mın ıc dıs tertemızSogutucularımda sorun yok pc ıcı full sogutuyor ısınma yok sadece azcık kuzey koprusu ısınıyor sızce nedenı nedır yardım (((

858,496Konular
981,691Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt