Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2 Şubat'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

2 Şubat'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!
0
115

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-d9f4eb1f6e6a5720e1c57e481499f6a2568b6ad4.jpg

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün tekrar magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' üzere sorularınıza yanıt olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe gerçek alabiliriz...????

1. 'Maske Kimsin Sen' programının final kararının akabinde toplumsal medyada yansılar büyüdü!

2. Wilma Elles, yaptığı açıklamada tacize uğradığını paylaştı!

3. 2022 Survivor All Star yarışında kimin adaya veda ettiğini öğrendik!

4. 'Yaratılan' dizisinde Taner Ölmez'in partnerinin kim olacağını öğrendik!

5. ATV, canlı yayında genç kızı azarlayan Esra Erol ile ilgili şaşırtan atılımda bulundu!

6. Ceylan Ertem, 5 yıldır tacize uğradığı vahim süreci paylaştı!

'1 yıl içerisinde bu bayan dinleyicim bana olan hislerini yazmaya başladı. Ben de bu bağın asla bir dinleyici-müzisyen bağlantısından öte olmayacağını kendisine net olarak belirttim. Sonra bir yere müzik dinlemeye gittiğimde bu kişi yan masada şarap içerken, tatile gittiğim kentlerde yol kenarında dikilirken de gözüme çarpmaya başladı. İşin dozunu arttırdı ve her yerde takip edilmeye başlandım. Hediyeler, her konsere gelen çiçekler ile canım sıkılıyordu ve bir defa daha bu işin olmayacağını, kendi hayatına odaklanması gerektiğini açıkça belirttim. Bu olaydan sonra bu şahıs cinsiyet değiştirdiğini yazdı. Hatta bu değişimin benim için olduğunu yazdı. Yaşadığı sürecin tüm detaylarını da yazdı. Aslında ben de gözlerimle görüyordum. İsmini en sevdiğim erkek isminden seçti. Güvendiğim şahıslar bu türlü tavsiye ettiği için 2 sene kadar tüm irtibatımı kestim. Bunun deva olacağını, karşı tarafın ilgisini kaybedeceğini umdum. Nereye taşınsam, nerede konser versem, nerede tatil yapsam daima gördüğüm bir yüz bu yüz. Bu ortada, yaşadığım yeri tekrar öğrendiğini ve yaşadığım köyde durmadan dolaşıp, beni aradığını yazmış son olarak. Biraz önce gönderdiği yemekler meskenime geldi ve bardağı taşıran son damla oldu. Nereye gitsem aklıma geliyor. Huzursuz oluyorum. Yoruldum. Nitekim kalbim süratle çarpıyor. Şu an Covid-19 tedavim devam ediyor ve bir de bunu düşünüyorum. Özgürlüğümü, hayatımı kısıtlıyor, korkutuyor. Bunları yazarken ellerim titriyor. Covid-19 durumum geçer geçmez savcılığa gideceğim. Öte yandan ardımda güçlü, gerçek beşerler var. Uygun ki varsınız. Her şeyin dermanı vardır diye düşünmek istiyorum ve yalnız olmadığımı biliyorum.'

7. "Umudum Olur Musun?" isimli derneğe bağış yapacağını belirttikten sonra bağış yapmayan Azra Akın hususla ilgili açıklama yaptı!

Yetkili isimlerle davalık olan Azra Akın, yaşanan olayların kendisini yardım yapmaktan soğutmadığını belirterek bu olayların herkesin başına gelebileceğini söyledi.

8. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah ve Dj Artı olarak bilinen Efe Çelik çiftinin bağlantılarını bitirme kararı aldığını öğrendik!

858,438Konular
980,868Mesajlar
29,481Kullanıcılar
Üst Alt