Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2 takvim ilişkim bitti..Önceki konunun devamı

2 takvim ilişkim bitti..Önceki konunun devamı
0
149

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
http:www2019comaskdoktorunuzbirumuthtml

Arkadaşlar malumunuz dün okullar açıldıBizimki tüm arkadaşlarıyla görüştüZaten bi kız grubu var 4 kişilik birde kuzeniNyse ben bunun en yakın arkadaşıyla konuştumAdı Z

Bende bir umut var sanıyordum ama hiç umut kalmamış gözlerinden anladım dediHerkes ağlamasını beklerken etrafa gülücükler saçıyordu,rahattı dedi Z Hiçbirşey olmamış gibiydi dedi

Daha Sonra benim en yakın arkadaşı Z yi aradığımı öğrenmiş kızmışBenimle tanıştınız benimle bitirin demiş görüşürsem benimlede ilişkisini keseceğini onlarada çok kızacağını söylemişDünde arkadaşıyla vedalaştım ihanet edemezmiş arkadaşınaOrtada mik gibi kaldım resmen Fakat İ ye hiçbirşey yazmadım hala,tek bir mesaj bile atmadım,rahatsız etmedim

Kimseye ah etmedim hayatımda ama İ ye okadar içten ağlayarak bir ah çektimkiDilerim pişmanlıklar içinde gözyaşları içinde kapımı aşındırırsın,sürünürsünBeni bu mağdur durumda bırakıp gittinKöpekler gibi kapıma düşersin inşallah dedim

Doktorada gittim bu aradaOkulumda psikolog rehberliği alıcamİlaç göstermek istemiyorum,zaten sinirli değilim artık,okadar törpülendimki ne yapacağımı bilmiyorum

Konuşmak istiyorum beylerBirşeyler söyleyin :

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt