Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2 vazo için olanlar

2 vazo için olanlar
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2 vazo için olanlar ev değişikliği yapan Gizem Özdilli'nin başına gelenler düşündürücü Nakliyat sırasında kırılan eşyalar için bakalım neler olmuş haberimizde GİZEM TAŞINIRKEN KARAKOLLUK OLDU! 1548633225 1548633225 2vazoicinolanlar5c4e448d070e42vazoicinolanlar5c4e448d070e4 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabergizem11mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg GİZEM ÖZDİLLİ'NİN EŞYALARINI TAŞIYAN NAKLIYAT FİRMASIYLA EVİNİN GÜVENLIK GÖREVLİLERİNİN KAVGASI KARAKOLDA BİTTİ Manken Gizem Özdilli yeni evindeki birincil gününe olaylı başladı Özdilli, Ulus'taki evine eşyaları taşıyan firmanın iki değerli vazoyu kırdığını görür görmez, yenisini talep etti Olayların bundan sonradan çığırından çıktığını bildiren Özdilli şöyle anlattı: 'İki taşıyıcı kamyonlarını sitenin içinde park edip Akmerkez'e vazolarımı almaya gitti Diğer beş birey sitede kaldı Ben evde ortalığı toparlarken bir gürültü koptu Koşarak aşağı indim, birde ne göreyim: Taşımacılar ile sitenin güvenliği birbirlerine girmiş Durum, taşlı sopalı kavgaya dönüşmüş Etiler karakoluna gittik Evimin birincil gününde maalesef böyle antipatik bir olay yaşadım' Taşımacılık şirketi ile güvenlik firması birbirlerinden şikâyetçi olup dava açtı Sinir krizi geçiren ve yakınları göre sakinleştirilen Gizem Özdilli 'İlk günden bunları yaşamak beni fazla üzdü' dedi  

858,500Konular
982,594Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt