2 yaşında bir oğluşum var cok hiperaktif ne yapmalıyım?? 2 yaş hiperaktivite bebeğim hiperaktif mi selamlama melekler bütün 2 yasında bi veletim var pazar günü dogum günü2yasindabiroglusumvarcokhiperaktifneyapmaliyim5c5029b758a47gifalt asi: asi: asi: ALLAH herkeze bu duyguyu tatmayı nasip etsin lakin aması var iste2yasindabiroglusumvarcokhiperaktifneyapmaliyim5c5029b75dda0pngalt oğlum cok hiperaktif kesintisiz vuruyo kırıyo laf dinlemiyor yapma denildiginde sinirleniyor dahada hırçınlasıyor artık ne yapcagımı bilmiyorum evde kırılmadık tabak çanak kadeh vs kalmadı,:a037: elinden gelse pcyde kırcak suan ben bunları yazarken herseyi kırıyo döküyo arkamda artık yetisemiyorum birde sinirlenince yada istedigi bişey olmayınca kafasını duvara betona vuruyo ne yapmam gerekiyo fikirlerinizi benimle paylasırsanız sevinirim2yasindabiroglusumvarcokhiperaktifneyapmaliyim5c5029b763196alt hee birde çiş ögretiyorum ama yaptıktan sonra söylüyor günde kac camasır degistirdigimi hesaplıyamıyorum artık2yasindabiroglusumvarcokhiperaktifneyapmaliyim5c5029b795c56gifalt :11: 11 :11: id