Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2 yaşındaki çocuk oynarken kurt köpeginin saldırısına ugradı

2 yaşındaki çocuk oynarken kurt köpeginin saldırısına ugradı
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2 yaşındaki çocuk oynarken kurt köpeginin saldırısına ugradı Eskişehir'de oyun oynamakta olan 2 yaşındaki Burak Dilber isimli çocuk, komşularının zincire alt olan kurt köpeğinin saldırısına uğradı Yüzü, eli ve kulağı parçalanan minik Burak, hastaneye kaldırılarak çare altına alındı Alınan bilgiye göre, ıÜüolay, geçtiğimiz pazartesi günü Çankaya Mahallesi Göçmen Blokları'nda meydana geldi sözde, akşam saatlerinde oturdukları binanın önünde oyun oynayan Burak Dilber, alt apartmanda oturan komşuları 59 yaşındaki İsmail Taşçı'ya ait olduğu kayıtlı zincire alt olan kurt köpeğinin saldırısına uğradı bir anda neye uğradığını hayran eden ufak Burak'ın yüzü, sol kulak ile sol eli ve dudağı köpek göre parçalandı Bu sırada, anne Nurcan Dilber, köpeği tekmeleyerek oğlunu kurtardı Ufak Burak, anne ve babası kadar Devlet Hastanesine götürüldü Minik Burak, acele serviste yapılan birincil müdahalenin ardındaki ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek Plastik Cerrahi servisinde çare altına alındı Dilber ailesi, çocuklarını ısaran köpeğin sahibi İsmail Taşçı'dan davacı oldu Yaşadıkları karşı neredeyse şok geçirdiklerini belirten anne Nurcan Dilber, Eğer oğlumun sesini duymasaydım, köpek çocuğumu parçalayarak öldürecektidedi Yaşadıklarını nefret dolu gözlerle anlatan anne Dilber, Akşam vakti oğlum Burak ile oturduğumuz apartmanın önüne çıktık Oğlum Burak, oynarken bir bayan siteye ait barakaların yanına kulübesi bulunan ve zincire alt olan köpeğe yiyecek vermiş Oğlum Burak da kulübenin yanında yaklaşınca köpek aniden ona saldırmış O sırada oğlumun acı içinde haykırış ettiğini duydum Anında koştum ve oğlumu köpeğin ağzından kurtardımdiye konuştu öte taraftan, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olaydan daha sonra köpeğin sahibi hakkında zorunlu hukuki işleme başlandığını bildirdi 15 dakika önce kaynak:haberlercom  

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt