iltasyazilim
FD Üye
ArkdaŞlar bundan 2 sene Önce kuzenİm evlenİyordunikah falan hazirlik İŞte salona gİttİkbİ kiz gÖrdÜm kalbİm azıcık garip atmaya baŞladineyse nikah bİttİ artik baktim hala salondalar Ozaman bunlar yakindirŞanŞa bak dedİm İÇİmdensonra aŞŞaĞa arabalarin yanina İndİkhep beraber baktim arkamizdan gelİyordedİm olum berk bu son gÖrÜŞÜn İyİ bak MeĞer orda ÖĞrendİmkİ o kiz amcamin samsundaki Çok yakin arkadaŞinin kiziamcam ÇaĞirmiŞ adamda hİÇ ÜŞemeden 2 kizi İle 800km yolu gelmİŞ gÜĞÜn İÇİnneyse arabalara bİnİcezben gİttİm bİzİm arabayi getİrdİmben arabayi almaya gİttİĞİmdede babam amcamin samsundan gelen arkdaŞini ve 2 kizini bİzİm eve ÇaĞirmiŞ umulan damat evİ gelİnİn yakinlarida amcamin evİnde yer yok gelin başka memleketten olduĞu İÇİn neyse annem ablam ve o kizla ablasi bİndİ arabayadedİm ulan ŞanŞa bak
neyse eve gİttİk ustlerİnİ falan deĞİŞtİrdİler bende oturmada oturmuş bİŞeler İÇİyorum(alkol yok) neyse ablam,o,ablasi geldİler oturdular sonra ablamla onun ablasi İÇerİ pc ye gİttİler yanliz kaldikbirazcık muahmmet ettİk fakat kizla konuŞtukca kalp rİtmİm artiyordusohpet ettİk bahaneyle facesİnİ aldimbaya konuŞtuk fakat o gece sonra yattik sabahtan kaltim heycanla bİ baktim gİtmİŞlererkenden ÇikmiŞlar yolahemen attim kendİmİ gazİnoya
Neyse ama 2 yildir aklimdan Çikmayan kiz İle yenİ kazandiĞim akdenİz Ünİversİtesİnde karŞilaŞtikİlk gÖrÜŞde tanitim zaten kizi gÜĞÜnde fotoraflarda ÇikmiŞ kuzenime Çaktirmadan pc yukledim 2 3 tane fotosunu
Kiz farkimda değilfakat ayni zamanda normal dışarı giden de bİ İlİŞkİm var kiz arkadaŞima İhanet edİyo gİbİ gelİyor ama ben o kizi zaten unutamamiŞtimÇokda şiddet durumdayim napam napam karar veremedİm
neyse eve gİttİk ustlerİnİ falan deĞİŞtİrdİler bende oturmada oturmuş bİŞeler İÇİyorum(alkol yok) neyse ablam,o,ablasi geldİler oturdular sonra ablamla onun ablasi İÇerİ pc ye gİttİler yanliz kaldikbirazcık muahmmet ettİk fakat kizla konuŞtukca kalp rİtmİm artiyordusohpet ettİk bahaneyle facesİnİ aldimbaya konuŞtuk fakat o gece sonra yattik sabahtan kaltim heycanla bİ baktim gİtmİŞlererkenden ÇikmiŞlar yolahemen attim kendİmİ gazİnoya
Neyse ama 2 yildir aklimdan Çikmayan kiz İle yenİ kazandiĞim akdenİz Ünİversİtesİnde karŞilaŞtikİlk gÖrÜŞde tanitim zaten kizi gÜĞÜnde fotoraflarda ÇikmiŞ kuzenime Çaktirmadan pc yukledim 2 3 tane fotosunu
Kiz farkimda değilfakat ayni zamanda normal dışarı giden de bİ İlİŞkİm var kiz arkadaŞima İhanet edİyo gİbİ gelİyor ama ben o kizi zaten unutamamiŞtimÇokda şiddet durumdayim napam napam karar veremedİm
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.