Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

2 yıl önce ölen kocadan ikiz doğurdu !!!!!

2 yıl önce ölen kocadan ikiz doğurdu !!!!!
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2 sene önce ölen kocadan ikiz doğurdu !!!!! Haberi okuyunca üzüldüm ve sevindim ben ne hissederdim bilemiyorum fakat sevdiğimden birer parça onlar mucize 1548597280 1548597280 2yilonceolenkocadanikizdogurdu5c4db82426ebc2yilonceolenkocadanikizdogurdu5c4db82426ebc 2yilonceolenkocadanikizdogurdu5c4db82426ebc Dünyaya gözlerini yeni açmış ikizler Ruby ve Chaise Bowen, hemen hemen iki sene önce ölmüş babaları Gavin'in hatırasını yaşatacaklar Gavin, 22 yaşındayken nadir görülen bir kanser türünün tedavisi için kemoterapiye başlamadan önce, spermlerini dondurmaya karar verdi Gavin ve dul eşi Kelly, o sırada çocuk istediklerine karar verdiler, fakat tedavinin Gavin'in doğurganlığını azaltacağı açıklanınca, spermleri dondurmayı planladılar Kemoterapi Gavin'i kurtaramadı Nisan 2008'de çift evlendikten iki gün sonra Gavin hayatını kaybetti Şimdi, Gavin'in dul eşi Kelly, yeni yıl gecesi çocuklarını doğurmuş olmanın mutluluğunu yaşıyor İkizler gayet iyi durumda, keşke Gavin de bunu görebilseydidiyen Kelly, eşinin Ewing's Sarcoma adlı nadir görülen ve kemikleri etkileyen bir kanser türü yüzünden hayatını kaybettiğini söyledi Kocası öldükten sonradan dondurulmuş spermleriyle iki defa gebe kalmayı deneyen ama başarısız olan Kelly, son kez deneyip gebe kaldığını açıkladı ve ekledi: Bir fazla kötü şey yaşadık, lakin yeni bir yıla yapılabilecek en güzel açılış bu olmalı  

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt