Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için başvurular başlıyor

20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için başvurular başlıyor
0
33

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
Milli%2DEgitim%2DBakani%2DSelcuk%2Dilk%2Dicraatini%2Dacikladi%2D207751%2Ejpg

Ulusal Eğitim Bakanlığı, internet sitesinden kontratlı öğretmenliğe müracaat ve atama duyurusunu paylaştı.

Açıklamada, "Bakanlığımıza bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının öğretmen gereksiniminin karşılanması hedefiyle, 'Sözleşmeli Öğretmen İstihdamına Ait Yönetmelik' kapsamında kontratlı öğretmen atamak üzere müracaatlar alınacaktır" denildi.

Açıklamada müracaat şartlarına yer verilirken, branşlara yönelik kontenjan sayısı ve kelamlı imtihan merkezleri de duyuruldu. Müracaatların 6-10 Ocak'ta alınacağı, atama sonuçlarının ise 18 Mart'ta açıklanacağı bildirildi.

Similar threads

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) ataması yapılacak sözleşmeli öğretmen kadrosu için başvuru süreci başladı. Başvurular elektronik ortamda "https://ilkatama.meb.gov.tr" adresinden alınacak. Bakanlık, 20 bin sözleşmeli öğretmen kadrosu için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerini 12...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) ataması yapılacak sözleşmeli öğretmen kadrosu için başvurular yarın başlayacak. Başvurular elektronik ortamda "https://ilkatama.meb.gov.tr" adresinden alınacak. Bakanlık, 19 bin 910 sözleşmeli öğretmen kadrosu için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin takvim açıklandı. MEB'in internet sitesinden açıklanan 2020 yılı 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı takvimine göre 6-10 Ocak'taki ön başvuruların ardından adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezleri 21 Ocak'ta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuruları 6-10 Ocak 2020'de alacak. Şubat 2020'de yapılacak 20 bin sözleşmeli alımına ilişkin takvim açıklandı. Buna göre başvurular 6-10 Ocak 2020 tarihleri arasında alınacak. Sözlü sınavlar 5-22 Şubat tarihleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 20 bin öğretmen atamasıyla ilgili kontenjanlarını ve taban puanlarını geçtiğimiz aylarda açıkladı. Öğretmen olmak isteyen milyonlarca aday da geçtiğimiz Temmuz ayında kontratlı öğretmenlik imtihanına girdi ve heyecanla tercih tarihlerini beklemeye başladı. MEB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt