Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

20 Dakika Dizisi 2. Bolum'de Calan Şarkı Sozu

20 Dakika Dizisi 2. Bolum'de Calan Şarkı Sozu
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
20 Dakika Dizisi 8 OcakdaCalan Şarkı Sozleri

Neredesin Sen

Şu garip halimden bilen işveli nazlı
Gonlum hep seni ariyor neredesin sen
Tatlı dillim, guler yuzlum, ey ceylan gozlum
Gonlum hep seni arıyor neredesin sen

Ben ağlarsam ağlayıp, gulersem gulen
Butun dertlerim anlayıp, halimi bilen
Sanki kalbimi bilerek, yuzume gulen

Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor
Hic bir tabib su yarama melhem olmuyor
Boynu bukuk bir garibim yuzum gulmuyor

Similar threads

20 Dakika Dizisi İkinci Bölümde Çalan Şarkının Sözleri 8 Ocak Bu konu; 20 Dakika Dizisi İkinci Bölümde Çalan Şarkının Sözleri 8 Ocak hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başladı başlayacak derken, daha başlamadan günün konusu olan dizi 20 Dakika 'nın ilk bölümünü geçen hafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Yavuz Bingöl Neredesin Sen Su ilginç halimden bilen isveren azli Gönlüm her zaman seni ariyor neredesin sen Tatli dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni ariyor neredesin sen Ben aglarsam aglayip, gülersem güler yüzlü Bütün dertlerim anlayip, halimi bilen Sözde kalbimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
İffet Dizisi 4 şubatta Calan şarkı İffet Dizisi 18bolumde Calan şarkının sozleri Neredesin Sen şarkı sozu Şu garip halimden bilen işveren azlı Gonlum hep seni arıyor neredesin sen Tatlı dillim, guler yuzlum, ey ceylan gozlum Gonlum hep seni arıyor neredesin sen Ben aglarsam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
20 Dakika Dizisi 8 OcakdaÇalan Şarkı Sözleri Neredesin Sen Şu garip halimden haberdar olan işveli nazlı Gönlüm daima seni ariyor neredesin sen Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben ağlarsam ağlayıp, gülersem tebessüm eden Bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Namus Dizisi 4 şubatta Çalan şarkı Iffet Dizisi 18bölümde Çalan şarkının sözleri Neredesin Sen şarkı sözü Şu garip halimden bilen işveren azlı Gönlüm daima seni arıyor neredesin sen Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben aglarsam aglayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
982,172Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt