Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

20 Dolar Yatırımı Bir Gece 1.2 Trilyon Dolar Oldu, Zenginliği Kısa Sürdü...

20 Dolar Yatırımı Bir Gece 1.2 Trilyon Dolar Oldu, Zenginliği Kısa Sürdü...
0
49

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-b50f26d0c5bbe9dfddcd4ce0723fdd8ea3eb8822.jpg

ABD'nin Georgia eyaletinde yaşayan hemşirelik öğrencisi 20 dolar yatırım yaptığı kripto paradan yaklaşık 1.2 trilyon dolar kazandığını fark etti. Evvel şaşıran sonra sevinen öğrencinin yaşadığı son his ise aldığı haber ile hayal kırıklığı oldu.

Hürriyet'te yer alan habere nazaran, ABD'nin Georgia eyaletinde yaşayan hemşirelik öğrencisi Christopher Williamson, geçtiğimiz günlerde bütçesinden bir ölçü ayırıp bir kripto paraya yatırım yaptı.

Williamson'ın 20 dolar yatırdığı az bilinen bir coin olan Rocket Bunny genç adama hayatının şokunu yaşattı.

Sabah uyandığında coin'i satın aldığı uygulama üzerinden yatırımını takip eden Williamson bir gecede yaklaşık 1.2 trilyon dolar kazandığını gördü.

Öteki bir deyişle Williamson'ın yatırımı bir gecede yaklaşık 60 milyar katlandı. Williamson, kağıt üstünde de olsa bir gecede dünyanın en güçlü insanı oldu.

Ülke basınına konuşan öğrenci yaşadıklarını şu sözlerle anlattı

'Önce hala hayalde olduğumu düşündüm ve telefonumu tekrar yerine bıraktım. Sonra rüya görmediğimi anladım ve telefonumu tekrar elime alıp denetim ettim. Daha sonra yatağımdan düştüm.'

Lakin 20 yaşındaki öğrencinin sevinci kısa sürdü. Williamson, kripto servetini öbür bir dijital cüzdana taşımaya çalıştığında, acı gerçeği öğrendi.

Kelam konusu fiyat artışının sistemdeki bir kusur nedeniyle yaşandığı ortaya çıktı.

Mevzuyla ilgili şirketten yapılan açıklamada bu durumun bir sistem yanılgısı olduğu vurgulandı ve Williamson'ın bakiyesinin düzeltileceğinin altı çizildi.

858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt