Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

200 Lira İçin Patrondan İşkence: 'Dinlene Dinlene Dövdüler, Şimdi Çalışamaz Durumdayım'

200 Lira İçin Patrondan İşkence: 'Dinlene Dinlene Dövdüler, Şimdi Çalışamaz Durumdayım'
0
58

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-945563b63f7ab148c504ee30c28656e0443a7228.jpg

Afyonkarahisar'da 200 TL'lik yevmiye yüzünden işverenleri ile tartışan 16 yaşındaki genç, dükkanda 5 saat boyunca azap gördüğünü söyledi. Şükrü Can K., "Dinlene dinlene dövdüler, artık çalışamaz durumdayım" dedi. 

Afyonkarahisar’da Güvenevler mahallesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. 16 yaşındaki Şükrü Can K., balıkçı dükkânında 200 TL’lik yevmiye problemi yüzünden işverenleri ile tartıştı. Teze nazaran, 16 yaşındaki genç, kapatıldığı dükkanda 5 saat boyunca azap gördü. Sopa ve demir çubuklarla giysilerini soyduktan sonra feci formda darp edilen gencin bedenindeki yara izleri, dehşete düşürdü.

Şükrü Can K., (16) yevmiyeci olarak çalıştığı balıkçı dükkanın sahipleri Akif A., Ali S., ile telefonda konuşarak 200 TL’lik alacağını almak için anlaştığı şahısların dükkanına gitti. Fakat burada taraflar ortasında alacak verecek sıkıntısı yüzünden tartışma yaşanınca iş yeri sahipleri Şükrü Can K.’yı iş yerine kapatarak sopa ve demir çubuklar ile dövmeye başladılar. 

Şahıslar akabinde gencin yalnızca iç çamaşırları kalacak formda kıyafetlerini de soyarak dövmeye devam ettiler. Genci yaklaşık 5 saat boyunca döven şahıslar Şükrü Can K.’ya azap yaşattılar. Genç 5 saatin sonunda ise şahıslara yalvararak elini yüzünü yıkamak için tuvalete gitme mazereti ile müsaade alınca bir fırsatını bularak dışarı kaçtı. Yoldan geçenlerden yardım isteyerek bir sitenin güvenlik görevlisine sığınan Şükrü Can K., akabinde güvenlik görevlisinin haber vermesi ile olay yerine çağrılan 112 Acil servis ambulansı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

2 kuşkulu aranıyor

Gencin burada yapılan tetkiklerinde başında kırıklar, kolunda çatlak, sırtı başta olmak üzere bedeninin çeşitli yerlerinde sopa, demir çocuk ve yumruklara bağlı darp izleri olduğu belirlendi. Genç bir gün müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Gencin şikâyeti üzerine harekete geçen polis takımları şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Gencin müracaatı üzerine Vilayet Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ve Çocuk Şube Müdürlüğü grupları 2 şüphelinin yakalanması için geniş çağlı bir soruşturma başlattı.

'AVM güvenliğinden yardım istedim'

Öldüresiye dayak yedikten sonra konuşmakta dahi zorluk çeken Şükrü Can K., başından geçenleri anlattı. Kendisini dinlene dinlene dövdüklerini savunan Şükrü Can K., “Benim alacağım para vardı, evvelce ben bu balıkçıların yanında çalışıyordum. Paramı alamadığım için işi bıraktım. Benim Pazartesi günü öğlenden sonra aradılar. Ben onların yanına gittim yevmiyeci olarak paramı alacaktım, fakat vermediler. Bir de üstüne dayak yedim. Beni kendi iş yerlerinin içinde dövdüler. Bir mühlet sonra 'elimi yüzümü yıkamaya çıkarır mısınız?' dedim. Orada fırsatını buldum ve alış veriş merkezinin içindeki güvenliğin yanına kaçtım. Güvenlikten yardım istedim. Daha sonra ambulans geldi ve ben hastaneye gittim. Sonra karakola gittim, şikâyetçi oldum. Beni sopayla darp ettiler. Dinlene dinlene dövdüler. Bedenimde izler var, kolum çatlak, başımda da dikişler var. Artık çalışamaz durumdayım. Durumum yok ve gelir kaynağım yok. Ben bu bana yaşatanların cezasını bulmasını istiyorum” diye konuştu.

'Böyle olacağını bilsem 200 liranın peşine düşmezdim'

Kendisinin 200 TL yüzünden darp edilmesinin yanında bir hırsızlıkla suçlanacağı tarafında tehdit edildiğini söz eden Şükrü Can K., şunları söyledi:

Gencin babası Özkan K., ise olayın şokunu hala yaşadıklarını ve çocuğunun yediği dayaktan sonra yürüyemez hale geldiğini kaydederek, “Ben 20 yıl balıkçı esnaflarının yanında çalıştım. Fakat ben kimseye bu türlü bir şey yapmadım. Hiç kimsenin çoluğunu bu türlü dövmedim, ziyan vermedim. Ben istiyorum diğer kimsenin başına bu türlü bir şey gelmesin. Hakları neyse cezasını çeksinler. Benim oğlum da cezası varsa çeksin. Ancak bu türlü değil. Benim oğlum yediği dayaktan sonra insan kılığından çıkmış” dedi.

858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt