Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

2008-2009 çanakkale 18 mart üniversitesini kazanalar

2008-2009 çanakkale 18 mart üniversitesini kazanalar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
selamlama arkadaslar ben emre çanakkale 18 mart üniversitesinin kazanan ardaslar şimdiden tebrikedeyorum ve başarılar diliyorum bu sitede çanakkale ile ilgili herşeyi öğrenebilirsinzi ve sorabilirsiniz

*çanakkale 18 mart üniversitesi deniz cok yakın ve pak hava ve doğasıyla cok güzel bir üniversite

** Çanakkale cok kalabalık bi şehir halkı degildir fazla sakin ve sessiz bir şehirdir

*** Terzioğlu kampüsünde Mimarlik,Zirrat,Fen Edebiyat,Tıp,Turizmim,Güzel sanatlar Fakülteler ve MYO OKULU vardır çanakkale merkeze 10 dk gidilebilir cok uzaktan degil

***Üniversitenin cok büyük bir kütüphanesi,internet cafeleri ve televizyon odaları bulunmaktadır kütüphanede ne arasanız vardır ben ders kitaplar bile almıyoum kütüphaneden alıp kullanuyorum

ewet arkadaslar bu kdar data verdim daha fazla data almak isterseniz yda sormak istediklerinizi msj atarsınız *

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt