2008 öğretim yılı internet başvurusu ve kayıt duyurusu lise başvuruları ne zaman lise kayıtları kayıtları ne süre başlayacak üniversite üniversite başlayacak 2008 ÖSS sonuçlarına tarafından bu yıl Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ve Uzak Eğitim veren Bölümlerine yerleştirilen öğrencilerin kayıtları ile ilgili resmi duyuru ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AÇIKÖĞRETİM İKTİSAT İŞLETME FAKÜLTELERİ 2008 ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURUSU VE KAYIT DUYURUSU Bu bildiri, uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine; 1 2008 Öğrenci Seçme ve Sipariş Verme Sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilen adayların (İngilizce Öğretmenliği Lisans, Data Yönetimi Ön Lisans dahil), 2 AÖF Derslik Öğretmenliği Lisans Tamamlama Programına kullanım hakkı yer alan adayların, “İnternet Kullanım ve “Kayıt işlemlerini kapsamaktadır Adayların tescil işlemleri, “İnternet Kullanım ve “AÖF Bürolarından Kayıt olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir İnternet başvurusu http:aofkayitanadoluedutradresinden yapılacaktır İnternet başvuru formu işlemleri; 22 Eylül 2008 Pazartesi günü başlayıp 17 Ekim 2008 Cuma günü saat 17:00’de sona erecektir Bu tarihten sonradan İnternetten veya başka bir yöntemle başvuru formu yapılması olası değildir Elektrik kesintisi, teknik arızalar ya da İnternet hattınızın indirimli olması sebebiyle uygulama yapamama durumunda kalmamanız için, başvurunuzu son günleri beklemeden yapınız Yukarıdaki mazeretleri ya da benzerlerini ileri sürerek zaman uzatımı istenemez İnternetten başvuru formu yapmayan adaylar tescil hakkını kaybederlerİnternetten başvuru gerçekleştirmek tescil için tatmin edici değildir Adaylar, İnternet dilekçe işlemi ile oluşturacakları“İnternet Başvuru Formu Belgesi nin yazıcı dökümünü alarak, adreslerine postalanan ve http:aofkayitanadoluedutr adresinde yayınlanmakta olan “2008 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Kayıt Kılavuzunda açıklanan diğer tescil belgelerini de hazırlayarak kayıtlarını AÖF bürolarında yaptıracaklardır Kayıt işlemleri; 22 Eylül 2008 Pazartesi günü başlayacak, 13 Ekim 2008 Pazartesi günü mesai saati bitiminde sona erecektir 14, 15, 16, 17 Ekim 2008 tarihlerinde mazeretli olanların kayıtları yapılacaktır Kayıt için adayların 22 Eylül 13 Ekim 2008 tarihleri arasında Açıköğretim Fakültesi bürolarına şahsen başvurmaları gerekmektedir Bu tarihler arasında mazeretleri sebebiyle kayıt yaptıramayanlar ise 14, 15, 16, 17 Ekim 2008 tarihleri arasında mazeretlerini kanıtlayan resmi doküman ile kayıtlarını yaptıracaklardır Mazeretli tescil tarihleri içerisinde mazeretleri halen devam edenlerin kayıtlarını, tamamen hazırlanan kayıt belgeleri ile gerekçe belgesini büroya getiren yakınları yaptırabilecektir 17 Ekim 2008 tarihinden sonra mazeret beyan ederek tescil yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları şüphesiz yapılmayacaktır 11 Ekim 2008 Cumartesi günü AÖF Büroları kayıt işlemleri için açık olacak ve kayıt yapılacaktır Kayıt belgeleri yetersiz ise kayıt yapılmaz Belgeleri bitirmek üzere ek zaman verilmez Kayıt süresi uzatılmayacaktır Açıklanmış tarihler aralarında her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar fakülteye tescil hakkını kaybederler ve herhangi bir yargı iddia edemezler Posta ile kayıt yapılmaz Kayıt belgelerini Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne, uzak eğitim sistemiyle öğretim yapan fakültelere, Üniversitemizin bir diğer birimine ya da başka kurumlara posta ile gönderen adayların kayıtları muhakkak yapılmayacak ve belgelerinin kaybından Anadolu Üniversitesi sorumlu olmayacaktır ILETIŞIM • Bulunduğunuz ildeki AÖF bürosuna (Ankara, İstanbul, İzmir ve Lefkoşa Büroları hariç) 444 10 26 nolu telefondan ulaşabilirsiniz • AÖF Merkez Ofis Iletişim Merkezi: (222) 330 81 77, (222) 330 84 15, (222) 330 41 21, (222) 320 69 06 • http:wwwanadoluedutr adresindeki “Açıköğretim“Ofis Hizmetleri linkinden AÖF bürolarının adreslerine ve telefon numaralarına ulaşabilirsiniz • emailmrkburo@anadoluedutremail