Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

2008 komik fıkralar

2008 komik fıkralar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
roman yazdım
Ben bir roman yazdım, al oku; bakalım beğenecek misin, demiş
Ve kendisine kalınca bir kitap vermiş
Öbür çılgın, bir hafta her tarafında kültürlü romanı Sonunda arkadaşı deliye:
Romanın çok acayip, demiş; yalnız birazcık kalabalık, çok isim var içinde
Kitabı veren deli:
Al, demiş, ikinci cildini de oku
Ve kalınca bir kitap daha vermiş
Tekrar aradan bir süre geçmiş Romanın ikinci cildini de bölge deli:
Bunu da okudum, demiş; fiilen çok acayip fakat, bu da çok kalabalık; fazla ad var içinde
O sırada düşünce hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine:
Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini Ne vakit aldınız bunları; ben de kaç gündür onları arıyordum

AKIL
Temel ve Dursun trenle gezi yaparken,bir sığır çiftliğinin önünden hızla geçiyormuşTemel varsayım etmiş
Dursun burada bütün 397 sığır var
Ula Temel,nasıl saydın?Vızz diye geçtuk daa
KolaydurAyaklarını sayıp dörde bölüyorum

SINAV SORUSU
Biyoloji dersinden yapılacak imtihan için sınıftaki cümbür cemaat ilginç çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler diğer taraftan bakmışlar, ortada kağıt kalem değil yalnızca sıra sıra mikroskoplar Hocada başlarında bekliyorken demiş oysa, Bu mikroskoplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımakYan derhal itirazlar, fakat üstünlük etmemiş, hoca dediği dedik Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş Fakat bir şey yapamıyorlar En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış Öğretmen ardından seslenmiş :

''Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?Kapı hafifçe aralanmış ve bir ayak uzanmış :
Tanısana hadi, tanısana kim olduğumu

*

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt