Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2010 Fanta Reklamı şebnem ferah suç oluşturan
Bu yıl fanta festivalinde şebnem ferah ve suç oluşturan'yı göreceğiz
Hayat aslında hep şenlik biliyorsun, yaşıyorsun her lahza Bırak hayat istediğin gibi aksın Sen takma kafana *
Kendin Için Bir şeyler Yap kendin hakkında birşeyler yaz kendi hakkında bişeyler yaz facebook kendin birşeyler facebook facede bölümü Henuz 18 ini yeni bitirmiştin, enerji ve umutla dolu hayata başlamaya hazırdın Ne oldu? Istemediğin bir okula girdin Insanları mutlu etmek, hürmet kazanmak...
Enis Arıkan sosyal medyada canlı yayında Aleyna Tilki ile alakalı sorusuyla dikkatleri üzerine çekti. Takipçilerine bazı sorular soran Arıkan, yaptığı testin kazananıyla salgın bittikten sonra yemek yiyeceğini açıkladı.
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN
Karantina süresi boyunca sosyal medyayı...
Sitem Mesajları 2019
Birkere Dahi Olsa Anlamanı beklerdim icimdekileri Hep hayata Vurdum Sozlerimi hayat Anladı Ama Sen Anlamadın icimde Sana Olan Sevgimi!
Hep Dertlerim Olunca Bırakıp Gider Dostlarım beni Hep yalnızları Oynarım Sessiz Gecelerimde, Her Yuzum Gulduğunde Dostum Olur...
2019 En Guzel Yeni Yıl Mesajları
2019 Yılına Ozel yeni yıl mesajları sizlerle
2019′de ilk once Sağlığın Sonra Aşkın Seni Mutlu Etsin Yeni Yılın Kutlu ve mutlu Olsun
Yeni Bir Yılda Yeni Bir Zaman Tuneline Girdiğimiz Bu Guzel Yılda Mutluluk ve heyecan hep seninle olsun
Yeni...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.