2010 Kadını Ne İster? 2010 kadını, Kodumu oturtturacak güce sahip fakat komayacak erkek ister 2010 kadını, ‘Çiklet’ ikram edecek değil, ‘Chocolate’ a götürecek erkek ister 2010 kadını, Kalbi sonuna kadar açık, cüzdanı ise kalbini aratmayacak potansiyelde erkek ister 2010 kadını, Insancılık’den anladığı ‘Rus kadınlarını yakın plan hoşlanmak’, globallikten anladığı ‘her milletten bir kadınla üzerine yorgan sürüklemek’ olmayan erkek ister 2010 kadını, Kendisini ‘G Noktası’ haricen, dürüst noktalardan da destekleyecek erkek ister 2010 kadını, ‘Anında buraya gel’ diyince gelecek, ‘Derhal burayı terk et’ diyince terk etmeyecek erkek ister 2010 kadını, Sahiden hiç bir şey istemez, sadece bekler 2010 kadını Sarılıp öylece kalmayı id Rüzgarın sesine dalmayı Sevgili, düğün, dernek, balayı Yalnızlık duvarını aşkla aralamayı Tartışmadan da çiçeklerle donatılmayı Saçlarının yürekten sevgiyle okşanmasını Finali cinselliğe bağlanmayan uzakdoğu masajını Ve onu sarıp sarmalayacak, rüyalarındaki aşkını bekler ** ERKEK BEYNİ Hay Allah, geldi çöreklendi eve Saat gecenin bir yarısı, konuk gelecek diye kışkışlayamam da Mecburen bu gece birlikte uyuyacağım Sabahleyin uyduruk bir kahvaltının ardındaki postalarım KADINA KADIN DEMEM Birincil tebessümü, birincil randevuyu, ilk öpücüğü, birincil telifi ve öteki muhtelif ilkleri karşı taraftan bekliyorsa NEYSE HALİN, ÇIKSIN FALİN Askerde bir delikanlı tanımıştım Zennelik yapıyormuş, giysilerini de almış gelmiş Geçen gün haberini okudum, evlenmiş Hangisi gelin tanıyamadım, kerata gereğinden pozitif süslenmiş 'Kadını en iyi bayan anlar' sözünü hatırlattı bana