Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2010 KPSS sınav tarihi ne zaman

2010 KPSS sınav tarihi ne zaman

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
KPSS sınavı ne vakit, 2010 KPSS sınavı ne zaman

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başvuruları 10 Mayıs 2010'da (yarın) başlıyor 1011 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılacak olan sınava başvurular, 21 Mayıs'ta sona erecek

2010KPSS Lisans yalnızca lisans (dört veya daha fazla takvim yükseköğretim) programlarından mezun olanlar ile mezun olabilecek durumda bulunanlar için geçerli Bir lisans (dört veya daha fazla yıllık yükseköğretim) programından mezun olmamış almak koşuluyla; önlisans (iki yıllık meslek yüksekokulu ve iki takvim açıköğretim) ve ortaöğretim (lise ve dengi iş lisesi) mezunları ile bu kurumlardan mezun olabilecek durumda olanlar ise 26 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan sınava girecekler

Imtihan sonuçları, imtihan tarihinden itibaren iki sene geçerli sayılacak Imtihan, 1011 Temmuz 2010 tarihlerinde, Cumartesi sabahtan, Cumartesi öğleden sonradan, Pazar sabahleyin ve Pazar öğleden sonradan almak üzere dört oturumda 81 il merkezi ve Lefkoşa'da yapılacak Sınavda şimdiden seçmeli sorulardan oluşacak testler uygulanacak, cevaplar yanıt kâğıtlarına işaretlenecek, cevap kâğıtları ÖSYM'de optik okuyucularla okunacak ve bilgisayarla değerlendirilecek *

858,542Konular
981,897Mesajlar
32,552Kullanıcılar
hmdasbahaSon üye
Üst Alt