Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2010 ÖSS için Deneme Sorular Sizlere

2010 ÖSS için Deneme Sorular Sizlere
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2010 ÖSS için Deneme Sorular Sizlere 2010 öss denemeleri 2010 öss test sınavı test sınavları vakit denemeleri zaman denemesi soruları Ahhh bu ÖSS ne kötü birşey bağlı kazanamayanlar için amma azıcık da insaf be kardeşim soruların çoğu çok zormuş bu yıl beni alacaklar YÖk ICODEe hazırlıcam size aşagıdakii gibi sorular sonra bir bakmışsın cümbür cemaat üniversiteli olmuş İşte sizlere test bakın eger bende YÖK ICODEe katılırsam böyle soracam soruları2010ossicindenemesorularsizlere5c562b36a38bfalt :p Stick Out Tongue :puf:2010ossicindenemesorularsizlere5c562b36a38bfalt :p Stick Out Tongue :puf:2010ossicindenemesorularsizlere5c562b36a38bfalt :p Stick Out Tongue :puf: ) Bir genç kıza günde sıradan 27 birey evlenme teklif etmektedir Bunların bir kısmının zaten evli olduğu düşünülürse amaçlarının gönül eğlendirmek olduğu açıktır Normal şartlarda bir gönlün eğlenmesi 48 saat sürdüğüne tarafından kızın abisinin günde ortalama 10 adam dövmesiyle bir yıl sonunda kaç bekar adam dayak yememiş olur Kaynak : yorumlanet Öss Soruları keşke böyle olsaydı a 42 adam b 570 adam c Birkaç iyi adam d Yalnızca dünyayı kurtaran adam e Hepsi 2) Matematikte 314 sayısına pidenir Bu sayının karesi olan 98596'ya ise pipdenir Bu böyle kendiyle çarpıla çarpıla terbiyesizliğe değin gider Birincil bakışta vasıfsız gibi görünen 798 sayısına ise ne denir? a Tül Sayısı b Hin Sayısı c Bön Sayısı d Hırs Sayısı e Karekök (Yanıltma Şıkkı) 3) A kentinden yola meydana çıkan bir çift katlı otobüs B kentine vardığında tek katlı olmuştur Aynı anda Ç kentinin F İlçesine alt K nahiyesinden yola çıkan bir minibüs zıt yöne girerek hız sınırını geçmiş ve P ülkesine gitmiştir Her iki aracın saatte 90 kiloamper şipşak yol aldığı varsayılırsa iki aracın T şarampolünde karşılaşmaları ne süre gerçekleşir? a 2001 sonbaharı b 2001 ikindi vakti c 2019 milenyumu d 2008 bir pazar sabahı e Hepsi 4) Birbirini birkaç defa kesen iki doğrunun aralarında mutlak bir gerilim vardır ve bunları barıştırarak üçgen meydana getirmek isteyen üçüncü doğrunun çabaları boşunadır Matematikte bu kurala ne denir? a Hakinen metodu b Prenses Stephanie Prensibi c Tuğrul Abi Yöntemi d Buruşma Yöntemi e Hepsinden azıcık 5) Bir sınıftaki 32 öğrenciden 18'i keza İngilizce hem Almanca 12'si ayrıca Fransızca ayrıca Almanca 6'si ise ayrıca İtalyanca hem de tekrar İtalyanca ve İspanyolca bilmektedir Bazen kimin ne söylediği anlaşılamamaktadır diğer taraftan şu var bu derslik hangi ülkededir oysa kuzum? a Dingiltere b İspiyonya c İthalya d Ütopya e Hollanda (Nedir layn) 6) Bir üçgenin dikey köşesi o kadar uzundur fakat bu üçgen ara sıra prizma bazen de beşgen gibi görünmektedir Buna geometride ne denir? a Hipoteneffüs b Müthiş Göz Aldanması c Yalan d Hipopotam e Tümü 7) Bir göle dört bir yanlamasına maya çalınmaktadır O gölün sulak bir arazide yer aldığı düşünülürse ve çalınan mayaların toplam ağırlığının 340 hektogram olduğu da hesaba katılırsa gölün derinliği ne kadardır? a Dört basketbolcü boyu b Dört basketbolcü + bir cüce boyu c 40 dekametre d Göl Maya tutmaz e Her Zaman biri 8)A kenti ile E kenti aralarında dört harf vardır A kentinden yola meydana çıkan bir kamyonet l kentine vardığında TIR olmaktadır Her iki kent arasındaki uzaklık dekametrelerle ifade edildiğine tarafından F kenti neresidir? a Bolu b İnebolu c Safranbolu d Bursabolu e Kütahya 9) Mahmut ile Nedim'in yaş toplamı 303'tür Mahmut az önce ilkokula giden ufak bir çocuk tosun bir yavrucak olduğuna tarafından Nedim'in kaplumbağa olma olasılığı kaçtır a 100 hektar b Bir miktar c Bilinmez d Yoktur e Hiç yoktan iyidir 10) Bir mahkeme salonuna beş kapıdan tanık girmektedir Bunlardan bir kısmının bir diğer kapıdan çıkıp gittiği ve bir kısmının ise palavracı tanık olduğu düşünülürse kalan iki tanığın sanığa olan uzaklıkları ne kadardır? a 30 dekametre b 815 milipipi c 40 haramitre d 102 hektomırmiç e Daima biri 11) Eşkenar üçgen nedir? a Bir üçgenin dörtgen olmaya çalışmasıdır b Kenarların eşitliğine denir c 80 derece limon kolonyası dökülmüş üçgendir d Kenarların kübikliği laf konusu olur e Hepsi 12) Sir Ernest Waikiki (17641836) İskoçyalı bir matematikçidir Bu bilim adamının keşfettiği ölçünün adı nedir? a Pütükare b Megakuku c İkilitre d Hektokukla e Yedi cüce f Hep biri 13) Bir köprüden bir eşek dört dakikada geçmektedir Köprü yıkıldığında benzer eşek aşağıdaki çağlayana yedi dakikada düşmektedir Eşeğin sahibi öldü sandığı eşeğine iki buçuk sene sonradan bir filminin çekiminde rastlamaktadır Buna kadar köprünün bağladığı iki belde aşağıdakilerden hangisidir? a Güdük köyŞahbaz Yaylası b Güdük köy Pa ovası c Kübik köy Şahbaz Yaylası d Tedbirli köy Şahmat Vadisi e Hep biri 14) Bir sınavda 140 soru sorulmuştur Bu sorulardan asgari 100'ünün yanıtı cşıkkıdır cşıkkına böylesine yüklenmesine trigonometride ne denmiştir? a Öklitusomania b Soruları Cevat Hoca hazırlamıştır c Ne var nesi varmış c şıkkının d Hadi oradan e Yapma